Ankara'da deprem mi oldu? 10 Ocak son deprem listesi

Ankara’nın Kalecik ilçesinde 10 Ocak Pazar gecesi saat 22.53 civarlarında 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği belirtildi. Peki, Ankara’da deprem mi oldu?

Kandilli Rasathanesi’nden alınan son bilgilere göre; 10 Ocak gecesinde saat 22.53 civarlarında Ankara’nın Kalecik ilçesinde 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremde henüz can ve mal kaybı olmadığı belirlenemezken vatandaşlar büyük bir korku ve panik yaşadı.

KALECİK NEREDE, HANGİ İLE BAĞLI?

Kalecik, Türkiye'nin İç Anadolu Bölgesinde bulunan Ankara ilinin yaklaşık 14 bin nüfuslu bir ilçesidir. Kalecik, Ankara'nın ilçelerinden batıda Çubuk ve Akyurt, güneybatıda Elmadağ ilçeleriyle birlikte güney ve doğuda Kırıkkale'nin Yahşihan, Balışeyh ve Sulakyurt, kuzeyde de Çankırı'nın Merkez, Eldivan ve Şabanözü ilçeleriyle komşudur. İl merkezinden uzaklığıysa ~ 67 km'dir.

Ankara'da deprem mi oldu? 10 Ocak son deprem listesi ile ilgili etiketler Ankara Kalecik deprem son depremler
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.