Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden CHP'li vekile 45 milyon lira

Ankara Büyükşehir Belediyesi 10 bin 911 çiftçiye 9 bin ton buğday tohumu hibe edeceğini açıkladı. Buğday tohumu, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun’un ortakları arasında bulunduğu “Trakya Tarım ve Veterinerlik Ticaret Ltd. Şti”den alındı. Firmaya 45 milyon lira ödendi.

CHP’li Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentli üreticilerin yıl içerisinde kuraklık nedeniyle yaşadıkları ekonomik zararı telafi etmek ve üretime devam edebilmeleri için 25 ilçede tarımsal üretim yapan çiftçilere buğday ve arpa tohumu dağıtacak. 10 bin 911 çiftçiye 9 bin ton buğday, 6 bin 359 çiftçiye ise 3 bin ton arpa tohumu yüzde 90 hibe, yüzde 10 çiftçi katkı payı ile dağıtılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden CHP'li vekile 45 milyon lira

9 BİN TON BUĞDAY 45 MİLYON TL

Edinilen bilgiye göre, Büyükşehir Belediyesi söz konusu 9 bin ton buğday tohumunu CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun’un da ortakları arasında bulunduğu Trakya Tarım ve Veterinerlik Ticaret Ltd. Şti. adlı firmadan tedarik etti. 9 bin ton buğday karşılığında ise ilgili firmaya 45 milyon lira ödeme yapıldığı belirtiliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden CHP'li vekile 45 milyon lira ile ilgili etiketler CHP ankara büyükşehir belediyesi buğday tohumu CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.