Ankara Büyükşehir Belediyesi YKS ücreti başvuru formu! ABB'den YKS 2021 sınav ücreti nasıl alınır?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla YKS 2021'e girecek ihtiyaç sahibi öğrencilere müjde verdi. YKS 2021 başvuru ücretinin belediye tarafından karşılanacağını ifade eden Yavaş, binlerce yorum aldı. Peki, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden YKS sınav başvuru ücreti nasıl alınır? Kimler alabilir?

Mansur Yavaş'tan YKS 2021'e girecek olan öğrencilere müjde! Bu yıl Ankara'da YKS'ye girecek olan ihtiyaç sahibi öğrencilerin sınav başvuru ücretlerinin belediye tarafından karşılanacağı müjdesini veren Yavaş, eşit eğitimin her çocuğun hakkı olduğunu ifade etti.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN SINAV BAŞVURU ÜCRETİ NASIL ALINIR?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi ve pandemide kapanan sektör çalışanlarının çocuklarının YKS ücretlerini karşılayacağını duyurdu.

"SİZ SADECE HAYAL EDİN, ÇALIŞIN VE BAŞARIN"

Mansur Yavaş, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Eşit eğitim, güzel bir gelecek her çocuğun hakkı. Sosyal yardım alan ailelerimizin ve pandemide kapanan sektör çalışanlarımızın çocuklarının 2021 YKS ücretlerini karşılayacağız. Siz sadece hayal edin, çalışın ve başarın. Biz daima yanınızda olacağız."

BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi YKS ücreti başvuru formu! ABB'den YKS 2021 sınav ücreti nasıl alınır? ile ilgili etiketler YKS ankara büyükşehir başvuru ücreti
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.