Ankapark'ın geleceği ne olacak? Bakan Kurum'dan önemli açıklamalar: Çürümesine göz yummanızı anlayamayız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Ankapark'ın geleceği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, "Bu mekanın çürümesine göz yummanızı anlayamayız." dedi.

Dev yatırım Ankapark'ın yıkımı ile ilgili de konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Kaderine terk edilmiş durumda. Bu mekanın çürümesine göz yummanızı anlayamayız. Bahaneler üreterek siyasi ikbal için basamak yapıyorsunuz." eleştirisinde bulundu.

ANKAPARK'IN GELECEĞİ NE OLACAK?

Bakan Kurum Ankapark ile ilgili yaptığı açıklamada "Projeyi eleştirebilirsiniz, beğenmeyebilirsiniz. Projeyle ilgili hatalar bulabilirsiniz, eksiklikler bulabilirsiniz. Bunların hepsini anlayabiliriz. Ancak Ankara'nın göbeğinde bulunan bu mekanın çürümesine, metruk bir hale dönüşmesine göz yummanızı anlayamayız. Önceki vaatlerinizde olduğu gibi yersiz bahaneler üreterek, ANKAPARK'ı siyasi ikbaliniz için bir basamağa dönüştürmenize bu millet müsaade etmez." dedi.

 

 

Ankapark'ın geleceği ne olacak? Bakan Kurum'dan önemli açıklamalar: Çürümesine göz yummanızı anlayamayız! ile ilgili etiketler Ankapark Murat Kurum bakan kurum
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.