Ankapark'ta korku dolu anlar...

Kısa süre önce açılan Ankapark'ta bulunan hız treni yolcular içindeyken bir anda bozuldu! Vatandaşlar raylardan kendi imkanı ile inmek zorunda kaldı

Ankara'nın eski büyükşehir belediye başkanı Melih Gökçek'in uzun süre tartışılan Ankapark projesi bu hafta, "Wonderland Eurasia" ismi ile vatandaşların hizmetine açıldı.

20 Mart'ta açılan ve 31 Mart'a kadar ücretsiz olarak vatandaşlara hizmet verecek olan "Wonderland Eurasia" tema parkı büyük ilgiyle karşılandı.

Ancak Ankapark’ta zaman zaman bazı aksaklıklar da yaşanıyor. Parkta bulunan hız treni, "Roller Coaster"ın bozulması nedeniyle büyük panik yaşandı.

Tren raylarda asılı kalırken, yüksek bir noktada mahsur kalan vatandaşlar raylardan yürüyerek aşağı inmek zorunda kaldı.

MELİH GÖKÇEK TEST EDERKEN DE SORUN YAŞANMIŞTI

Parkın açılmasından uzun zaman önce de benzer bir olay meydana gelmişti. Melih Gökçek halen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde gazetecile ve turizmcileri parkta misafir etmişti.

Ankapark gezisinde turizmcilerle birlikte "Roller Coaster"a binen Melih Gökçek tatsız bir sürprizle karşılaşmıştı.

Gökçek ve beraberindekiler o dönem inşaatı halen devam eden "Roller Coster"da mahsur kalmıştı.

"Roller Coster" hareket ettikten kısa bir süre sonra raylarda asılı kalmıştı. Gökçek ve beraberindeki heyet bir süre teknik sorunun giderilmesini beklemiş daha sonra kendi imkanları ile raylardan aşağıya inmişti.

 

Ankapark'ta korku dolu anlar... ile ilgili etiketler Ankara Melih Gökçek Ankapark
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.