ANKA Haber Ajansı bakın kime satıldı...

Tarihi ANKA Haber Ajansı CHP’li Belediye Başkan yardımcısına satıldı.

Ünlü gazeteci ve siyasetçi Altan Öymen’in 1972 yılında kurduğu, o günden bu yana aralıksız yayın yapan ANKA Haber Ajansı, CHP Belediye Başkan Yardımcısı Kalender Özdemir’e satıldı.

Medyaradar'ın haberine göre; Başında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Danışmanı Veli Özdemir’in bulunduğu Ajans, 2013 yılında iflasını istemiş, bu iflas istemi ile alacaklı ANKA çalışanlarına paraları ödenmemişti.

BAŞKAN YARDIMCISI ÖZDEMİR SATIN ALDI
Yüklü bir borçtan iflas isteyerek kurtulan Veli Özdemir’in ajansı şimdi de Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Kalender Özdemir’e isim hakkı ile sattığı ortaya çıktı.

Alacaklarını 5 yıldır bekleyen ANKA eski çalışanları ise bu satış sonrasında yine hayal kırıklığına uğradı. Çünkü Ajansın yaklaşık 20 alacaklısı bulunuyor ve ANKA Haber Ajansı sadece 262 bin liraya satıldığından eski çalışanlara yasal olarak hak ettikleri paralarının onda biri bile ödenemeyecek.

Şimdi kulislerde bu satışla hem Kılıçdaroğlu’nun Danışmanı Veli Özdemir'in yüklü bir borçtan kurtulduğu, hem de CHP’nin cüzzi bir paraya Ajans sahibi olduğu konuşuluyor.

 

ANKA Haber Ajansı bakın kime satıldı... ile ilgili etiketler CHP anka haber ajansı satıldı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.