Anıl Tetik kimdir? Kaç yaşında? Savaşçının yeni oyuncusu nereli?

Anıl Tetik kimdir, kaç yaşında soruları şimdiden araştırılmaya başlndı. Savaşçı dizisinin yeni sezonu için açıklanan bir diğer isim eski Survivor oyuncusu Anıl Tetik oldu. Anıl Tetik kimdir sizler için derledik.

Anıl Tetik kimdir? Kaç yaşında? Savaşçının yeni oyuncusu nereli? Sevilen dizi Savaşçı'nın beşinci sezonu için Tamer Karadağlı'dan sonra eklenen yeni isim eski Survivor yarışmacısı Anıl Tetik oldu. Anıl Tetik, Savaşçı'nın beşinci sezonunda Savaş rolü ile karşımıza çıkmaya hazırlandığını sosyal medya üzerinden duyurdu. Şimdiden konuşulmaya başlanan Anıl Tetik kimdir? Kaç yaşında? Savaşçının yeni oyuncusu nereli?

Anıl Tetik kimdir? Kaç yaşında? Savaşçının yeni oyuncusu nereli?

Anıl Tetik kimdir?

Anıl Tetik 1 Temmuz 1991 yılında İstanbul'da doğmuştur. Kadir Has Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur. 

Başarılı bir motor sporcusu olan Anıl Tetik motor sporlarında iki kez Türkiye birinciliği ve son olarak Doğu Avrupa Pist Şampiyonası'nda da birincilik elde etti. Survivor yarışmasına katılarak adını geniş kitlelere duyurmuştur.

Anıl Tetik kimdir? Kaç yaşında? Savaşçının yeni oyuncusu nereli?

İlk oyunculuk kariyeri Alemin Kralı dizisi ile başlamış; daha sonra Görümce, Hayat Bazen Tatlıdır, Kızlarım İçin ve Tek Yürek gibi yapımlarda yer aldı. En son olarak da Savaşçı dizisinin beşinci sezonuna dahil olacağı açıklandı. 

Anıl Tetik kimdir? Kaç yaşında? Savaşçının yeni oyuncusu nereli? ile ilgili etiketler Savaşçı Savaş kimdir Savaşçı Anıl Tetik kimdir kaç yaşında nerelidir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.