Anıl Altan'dan Pekin Akil'e sürpriz kutlama!

Ünlü oyuncu Pelin Altan 34 yaşına girdi. Kendisi gibi oyuncu olan eşi Anıl Altan, kendi elleriyle pasta yapıp sürpriz bir kutlama yaptı.

Koronavirüs nedeniyle evden çıkamayan çift, kutlama fotoğraflarını da sosyal medyada paylaştı. Anıl Altan eşinin yeni yaşı için ayfasında romantik bir mesaj yayınladı...

''İYİ Kİ DOĞMUŞSUN Kİ SENİ HER GÜN YAŞAYABİLİYORUM''

"Güzel kalbi gözlerinden taşıp suratına yansıyan güzeller güzeli karım, aşkım, miniğim...Hayatımda seninle olduğum için çok ama çok şanslıyım..iyi ki doğmuşsun... Seninle beraber bambaşka bir hayatımız daha doğdu, iyi ki doğmuşsun ki canımızdan canlar doğdu, iyi ki doğmuşsun ki her güne beraber başlayabiliyoruz, iyi ki doğmuşsun ki seni her gün yaşayabiliyorum, iyi ki doğmuşsun ki hayaller kurabiliyorum..."

Anıl Altan'dan Pekin Akil'e sürpriz kutlama!

"İyi ki doğmuşsun sen... Minik kızlarımız, ailemizle nice mutlu “sen”li senelere... İyi ki ben bu hayattayken doğmuşsun...(yemek yapma konusunda üşengeç olan ben konu sen olunca bu pastayı şevkle yaptım)"

Pelin Akil'den doğum günü mesajlarına karşılık gecikmedi:

Anıl Altan'dan Pekin Akil'e sürpriz kutlama! - Resim : 2

''HEP YAN YANA, CAN CANA''

"İyi ki doğdum, iyi ki doğurdun...İyi ki doğurdum, şu salgın bi an önce gitsin dünyamızdan o ayrı da ne güzel duygular hatırlattı bize. Evde doğum günü kutlamak ne kadar güzelmiş, o hazırlık, evi süslemek, o tatlı telaş. Özümüze çekilmek iyi de gelmedi mi? Ben tabi ki bu sürecin bitmesini canı gönülden istiyorum ama evimizde de mutluyum."

"Akşam saatleri dışında 1 gün bile gündüz tv açmadık, tabletimiz zaten yok, telefon bazen alıp götürüyor bizi ama o da çocukların yanındayken değil, yapacak şey yok dediğimiz an aslında yapacak bir sürü şeyin olduğunu keşfettiğimiz zamanlar. Bu şahane pastamın mimarı biricik canım kocam, iki gün uğraştı ve ne keyifliydi mutfakta, iyi ki varsın sevgilim. İyi ki “biz”. Mis kokulu kızlarımla da geçirdiğim ilk doğum günüm, annem de yanımda, daha ne isterim şükür. en özeli, en mutlusu... Daha nicelerine.Hep yan yana can cana sağlıkla kalalım."

Anıl Altan'dan Pekin Akil'e sürpriz kutlama! ile ilgili etiketler Pelin Akil Anıl Altan Doğum günü Instagram kutlama sürpriz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.