Angelina Jolie Suriyeli çocuk mu evlat edinecek?

Dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie'nin Suriyeli çocuk evlat edineceği ileri sürüldü. Hollywood'un ünlü yıldızının evlat edineceği iddiası gündemde konuşulan konular arasında yer aldı. Peki Angelina Jolie Suriyeli çocuk evlat edinecek mi? Detaylar haberimizde...

Angelina Jolie Suriyeli çocuk evlat edincek mi? Filmleri ile tüm dünyada herkes tarafından hayranlıkla izlenen Angelina Jolie'nın Suriyeli çocuk evlat edineceği ileri sürüldü. Peki Angelina Jolie Suriyeli çocuk evlat edincek mi? Merak edilen detaylar haberimizde...

Angelina Jolie Suriyeli çocuk mu evlat edinecek?

Birleşmiş Milletler İyilik Elçisi olarak geçtiğimiz günlerde Suriyeli mültecilerin kampını ziyaret eden Oscar Ödüllü oyuncu Angelina Jolie, Suriyeli çocuk evlat edineceği doğrultusunda iddialar öne sürüldü.
 
VİETNAM VE KAMBOÇYA'DAN SONRA SURİYELİ ÇOCUK EVLAT EDİNECEK
 
Bir süre önce ayrıldığı eşi Brad Pitt ileKamboçya, Vietnam ve Etiyopya'dan evlat edinen Amerikalı yıldız oyuncunun şimdi deSuriyeli çocuk evlat edinmek için harekete geçtiği söylendi.
 
 
SON OLARAK SURİYE'DE KARAR KILDI
 
Sabah'ın haberine göre Jolie'nin yakın çevresinden bir isim Grazia dergisine "Angie birkaç yıldır yeni bir evlat edinmeyi düşünüyor. Birçok ülkeyi araştırdıktan sonra Suriye'de karar kıldı" açıklamasında bulundu.
 
RESMİ İŞLEMLER TAMAMLANDIKTAN SONRA BASININ KARŞISINA ÇIKACAK
 
Güzel oyuncu Angelina Jolie'nin resmi işlemi tamamladıktan sonra durumu basınla paylaşılacağı belirtildi.
 
ANGELİNA JOLİE
 
Angelina Jolie ( 4 Haziran 1975), Amerikalı oyuncu, film yapımcısı ve hayırsever. Üç Altın Küre, iki Sinema Oyuncuları Derneği Ödülü ve bir de Oscar sahibidir. Hayırsever çalışmalarıyla da tanınan Jolie, pek çok kez dünyanın en çekici insanları listelerinde yer aldı.
 
İlk kez 1982'de babasının oynadığı Lookin' to Get Out (1982) filminde görülen Jolie'nin oyunculuk kariyeri düşük bütçeli bir film olan Cyborg 2 (1993) ile başladı. İlk başrolünü Hackers (1995) filmi ile aldı. Önemli övgüler alan biyogrofik filmler olan George Wallace (1997) ve Gia'da (1998) başrolde oynadı ve Girl, Interrupted'daki (1999) performansı ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Akademi Ödülü aldı. Lara Croft: Tomb Raider (2001) filmi ile büyük başarı sağlayarak dünyaca ünlü tanınmış bir oyuncu haline geldi. Sonrasında ise Hollywood'un en çok tanınan ve en çok kazanan oyuncularından oldu. Şimdiye kadarki en büyük ticari kazancını aksiyon-komedi türünde olan Mr. & Mrs. Smith (2005) ve animasyon türündeki Kung Fu Panda (2008) ile sağladı. 2010'dan itibaren Ajan Salt (2010), Turist (2010), Hayatın Kıyısında (2015) ve Kung Fu Panda 3 (2016) gibi filmlerde yer aldı, ayrıca Boyun Eğmez (2014) adlı filmin yönetmenliğini üstlendi.
 
Jonny Lee Miller ve Billy Bob Thornton'dan boşanan Jolie, 2016 yılına kadar Brad Pitt ile birlikte yaşadı. Tüm dünyada basınının büyük ilgisini çeken bir ilişkiye sahip olmuş olan Jolie ve Pitt; Maddox, Pax ve Zahara olmak üzere üç evlatlık; Shiloh, Knox ve Vivienne olmak üzere üç biyolojik çocuğa sahiptir.
 
 
ÇOCUKLARI
Jolie ilk çocuğu Maddox'u 7 aylıkken 10 Mart 2002'de evlat edindi. Maddox, 5 Ağustos 2001'de Kamboçya'da doğdu. Maddox, Battambang'da bir yerel yetimhanede kalıyordu. Jolie, Tomb Raider filmi ve UNHCR alan çalışması için Kamboçya'yı ziyaret ettikten sonra 2001 yılında onu evlat edinmek için başvuruda bulunmaya karar verdi. İkinci kocası Billy Bob Thornton'dan boşandıktan sonra onu evlat edindi. Jolie'nin diğer çocukları gibi o da basının hatırı-sayılır bir ilgisini aldı ve düzenli olarak medyada göründü.[50] Jolie Harper's Bazaar'a Maddox'u şöyle anlattı: "Ben kadere inanan biri değilim. Ama Maddox'u gördüğüm an içime çok garip bir his doğdu. O an, onun annesi olacağımı biliyordum."
 
Jolie, ikinci çocuğu olan Zahara Marley'i altı aylıkken Etiyopya'dan 6 Haziran 2005'te evlat edindi. Zahara Marley 8 Ocak 2005'te doğdu. Annesi tarafından konulan asıl ismi Yemsrach'dı. Ama yasal ismi olan Tena Adam adı kendisine bir yetimhanede konuldu.Jolie, Zahara'yı Addis Ababa'da bulunan Wide Horizons For Children adlı yetimhaneden evlat edindi. ABD'ye döndükten hemen sonra Zahara susuzluk ve beslenme bozukluğu sebebiyle hastaneye yatırıldı. 2007'de medya, Zahara'nın biyolojik annesi Mentewabe Dawit'ı ortaya çıkardı. Mentewabe Dawit hâlâ yaşıyordu ve kızını geri istiyordu. Fakat kızını alamadı.

 

Angelina Jolie Suriyeli çocuk mu evlat edinecek? ile ilgili etiketler Angelina Jolie Suriyeli çocuk evlat mı edinecek
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.