Andy Murray'den olay tweet... Zverev'e kaybeden eski dünya 1 numarası bir türlü sakinleşemedi

Kariyerinde 3 Grand Slam şampiyonluğu bulunan Büyük Britanyalı tenisçi Andy Murray, eski seviyesine bir türlü ulaşamıyor. Indian Wells 3. turunda Alexander Zverev'e mağlup olan 34 yaşındaki raket, maçtan 1-2 saat sonra yaptığı Twitter paylaşımıyla dikkat çekti.

Tenisin eski dünya 1 numarası Andy Murray, Indian Wells'ta Alexander Zverev'e mağlup olduktan sonra Twitter hesabından küfürlü paylaşım yaptı. İskoç raket, "Fuck" şeklindeki paylaşımıyla dikkat çekti.

Son 3 yıldır sakatlıklarla boğuşan ve bir türlü eski formuna kavuşamayan 34 yaşındaki raket, 3. tur maçında Zverev'e 6-4 ve 7-6'lık setlerle mağlup oldu. "5. Grand Slam" olarak nitelenen turnuvaya tie-break'le veda eden Murray, dünya 4 numarasına yenilmenin sinirinin üzerinde bir süre atamadı.

RAKETİNİ PARÇALADI

Maç içinde de oldukça sinirli hareketler sergileyen Andy Murray, raketini birkaç kez kortun zeminine vurmuştu. Murray, 2016'da dünyanın 1 numarasıydı, ancak Pazartesi günü sıralama güncellendiğinde kendisini ilk 170'in dışında bulacak.

Şubat ayında finalde yenildiği ATP Challenger Tour etkinliğinden bu yana Murray, katıldığı hiçbir turnuvanın son sekizini aşamadı ve kazanmak konusunda giderek daha fazla endişe duyuyor.

Murray geçtiğimiz günlerde, eski kız arkadaşı Olga Sharypova tarafından Zverev'e yöneltilen aile içi taciz iddialarına ilişkin bir ATP Tour soruşturmasını memnuniyetle karşılamıştı. Tokyo 2020 şampiyonu Alman raket ise bu iddiaları reddetmişti.

2019'dan beri turnuva kazanamayan 3 kez Grand Slam şampiyonu Murray, 2021'de oynadığı 21 maçın 11'ini kazanabildi.

 

Andy Murray'den olay tweet... Zverev'e kaybeden eski dünya 1 numarası bir türlü sakinleşemedi

Andy Murray'den olay tweet... Zverev'e kaybeden eski dünya 1 numarası bir türlü sakinleşemedi ile ilgili etiketler Andy Murray Alexander Zverev Indian Wells
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.