Andülkadir'in peşini bırakmıyorlar! 20 milyon Euro'yu gözden çıkardılar

Trabzonspor'un milli oyuncusu Abdülkadir Ömür, Fransız kulüplerin radarından çıkmıyor. Daha önce Monaco'nun ciddi şekilde ilgilendiği Abdülkadir’e bir başka Fransız ekibi kanca attı. France Football, Nice'in 20 yaşındaki yıldızı transfer etmek istediğini ve Trabzonspor'u 20 milyon Euro bonservis bedeliyle ikna edeceğini vurguladı.

Her geçen gün farklı bir Avrupa devinin istediği Abdülkadir Ömür’e Fransa'dan talip var. Yaz transfer döneminin son günlerinde Monaco, 20 yaşındaki yıldız için Trabzonspor'a 16 milyon Euro önermiş fakat Bordo Mavili ekip bu teklifi reddetmişti.

Andülkadir'in peşini bırakmıyorlar! 20 milyon Euro'yu gözden çıkardılar

MESSİ VE BERNARDO SİLVA İLE KIYASLANDI

Bir başka Fransız ekibi, genç futbolcuya gözünü dikti. France Football, Abdülkadir Ömür'ün Fransız ekibi Nice'in takibinde olduğunu yazdı. Abdülkadir'in sol ayağını çok iyi kullandığının vurgulandığı haberde genç futbolcu Barcelona'nın süperstarı Messi ve Manchester City'nin başarılı futbolcusu Bernardo Silva ile kıyaslandı.

20 MİLYON EURO BONSERVİS

Haberde, coronavirüs pandemisi yüzünden düşen piyasa yüzünden Nice’in, Trabzonspor'u 20 milyon euro civarında bir rakama ikna edebileceğinin tahmin edildiği vurgulandı. Trabzonspor'un 29 Ağustos'ta UEFA Avrupa Ligi play-off mücadelesinde AEK ile oynanan maçta yaşadığı sakatlığın ardından menüsküs ameliyatı olan Abdülkadir Ömür, uzun süre sahalardan uzak kalmıştı.

Bu sezon Bordo Mavili formayı 11 maçta giyen Abdülkadir, rakip filelere 1 gol atarken, 2 de asist yaptı.

Andülkadir'in peşini bırakmıyorlar! 20 milyon Euro'yu gözden çıkardılar ile ilgili etiketler Trabzonspor Ligue 1 Abdülkadir Ömür Monaco Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.