Andropoz Rus oyuncu kimdir? Yuliia Sobol kaç yaşında, nereli, İnstagram adresi?

Andropoz dizisinde Rus olarak bilinen Ukraynalı oyuncunun kim olduğu izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Netflix'in büyük beğeni ile izlenen Andropoz dizisinin güzel oyuncusu dikkatleri üzerine çekti. Özellikle Yullia'nın hayatı, yaşı, İnstagram adresi ve nereli olduğu sıkça araştırılır. Peki Andropoz Rus oyuncu kimdir? Yuliia Sobol kaç yaşında, nereli, İnstagram adresi?

Netflix'in orjinal dizisi Andropoz dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile izleyicilerin ilgisini çekti. Andropoz dizisinde 'Svetlana' karakterine hayat veren, Rus oyuncu olarak bilinen Yuliia Sobol'un kim olduğu en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Dizide güzelliği, muhteşem fiziği ve oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Yuliia Sobol, izleyicilerinden tam puan aldı. Özellikle dizide Yuliia Sobol'u yakından takip edenler, nereli ve kaç yaşında olduğunu araştırmaktadır. Peki Andropoz Rus oyuncu kimdir? Yuliia Sobol kaç yaşında, nereli, İnstagram adresi?

Andropoz Rus oyuncu kimdir? Yuliia Sobol kaç yaşında, nereli, İnstagram adresi?

YULLİA SOBOL KİMDİR?

Andropoz dizisinde 'Svetlana' karakterine hayat veren rus oyuncu olarak bilinen Yuliia Sobol'un kim olduğu en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Hayatını Roma'da sürdürmektedir. Ukrayna doğumlu oyuncu Ukraynaca, Rusça, İngilizce, Türkçe ve İtalyanca dillerini bilmektedir. Doğayı ve doğal yaşamı seven başarılı oyuuncu, Sanatı ve atları sevmektedir. Don Matteo, Devils, DOC Nelle Tue Mani ve A Classic Horror Story gibi yapımlarda rol almıştır.

YULLİA SOBOL NERELİ

1995 yılında Ukrayna'da doğan Yuliia Sobol, Ukraynalı'dır.

YULLİA SOBOL KAÇ YAŞINDA?

1995 doğumlu Yuliia Sobol, günümüzde 25 yaşındadır.

YULLİA SOBOL NERELERDE OYNAMIŞTIR?

Don Matteo, Devils, DOC Nelle Tue Mani ve A Classic Horror Story gibi yapımlarda rol almıştır.

2016 yılında yayınlanan "Children ve the Night" isimli İtalyan korku filmlerinde oynayan Yullia Sobol, "A Girl of No Importance" adlı filimde de rol almıştır. Şimdilerde Netflix Türkiye platformunda yayınlanan Andropoz adlı dizide rol almaktadır.

 

Andropoz Rus oyuncu kimdir? Yuliia Sobol kaç yaşında, nereli, İnstagram adresi? ile ilgili etiketler Netflix Yuliia Sobol Andropoz Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.