Andropoz Melissa Dilber (Ahu) İnstagram adresi ne? Melissa Dilber kimdir, kaç yaşında?

Andropoz Melissa Dilber İnstagram adresi en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Özellikle Netflix’te yayınlanan Andropoz dizisinin ardından güzel oyuncu hem performansıyla ve görüntüsüyle dikkat çekiyor. Peki, Andropoz Melissa Dilber İnstagram adresi ne? Melissa Dilber kimdir kaç yaşında? İşte konu hakkında tüm detaylar…

Netflix’in sevilen dizisi Andropoz konusu kadar oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Güzel fiziği ve başarılı oyunuyla şimdiden dikkatleri üzerine çeken Melissa Dilber’in İnstagram adresi, yaşı ve nereli olduğu en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Özellikle sevilen diziyi yakında takip eden kişiler Andropoz Melissa Dilber İnstagram adresi ne ve Melissa Dilber kimdir kaç yaşında gibi sorulara yanıt arıyor. Peki, Andropoz Melissa Dilber İnstagram adresi ne? Melissa Dilber kimdir kaç yaşında? İşte güzel oyuncunun hayatı hakkında tüm bildiklerimiz…

MELİSSA DİLBER KİMDİR?

Andropoz Melissa Dilber (Ahu) İnstagram adresi ne? Melissa Dilber kimdir, kaç yaşında?

Andropoz dizisinin ikiz oyuncularından biri olan Melissa Dilber, dizide 'Ahu' karakterini canlandırmaktadır. Güzelliği ve oyunculuk performansı ile izleyicilerinden tam not alan Melissa Dilber, 1997 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Öğrenimini TED Ankara kolejinde tamamladıktan sonra Amerika New York'a yerleşerek orada bulunan Stella Adler Studio Of Acting'de 3 sene oyunculuk eğitimi almıştır. Şimdilerde 25 yaşında olan güzel oyuncu New York'ta eğitim gördüğü sıralarda Biz Bırakınca gibi özgün oyunlardan Mart ve daha farklı tiyatro oyununda sahne almıştır. Melissa Dilber Terazi burcudur. 

MELİSSA DİLBER KAÇ YAŞINDADIR?

1997 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Melissa Dilber, günümüzde 25 yaşındadır.

MELİSSA DİLBER NERELİ?

1997 doğumlu güzel oyuncu Ankaralı'dır.

MELİSSA DİLBER'İN BURCU NEDİR?

Melissa Dilber Terazi burcudur.

MELİSSA DİLBER İNSTAGRAM ADRESİ NEDİR?

Melissa Dilber'in İnstagram hesabı @melissa_dilber' dir. Oyuncunun Instagram hesabında 6.203 kullanıcı takipçisi bulunmaktadır.

ANDROPOZ DİZİSİNDE AHU VE ASU KİMDİR?

Andropoz Melissa Dilber (Ahu) İnstagram adresi ne? Melissa Dilber kimdir, kaç yaşında? - Resim : 2

Melissa Dilber, Andropoz dizisinde kardeşiyle birlikte rol almaktadır. İkiz kız kardeşi Merih Dilber, dizide 'Asu' karakterini canlandırmaktadır. Dizide Timuçin çiftinin bekar ve müzmin kızları olan Ahu ile Asu, kasabanın güzel ve tehlikeli kızlarıdır.

MELİSSA DİLBER'İN OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER

John Gould Rubin gibi tiyatro yönetmenleriyle çalışıp, Anthony Zerbe’den kişisel oyuncu koçluğu almıştır. İkiz kardeşi Merih ile beraber senaryosunu yazdıkları, Gizem Soysaldı’nın yapımcı ve yönetmenliğini üstlendiği Ayna adlı kısa filmde Deniz karakterine hayat vermiştir.

2021 yılında Emmy ödüllü kast direktörü Louise Kiely tarafından ikiz kardeşi Merih ile oyuncu kastına dahil edildikleri, Belfast’ta çekimleri gerçekleşen Wrecked adlı dizi Ekim 2022'de BBC3’de yayına girecektir.

 

 

 

Andropoz Melissa Dilber (Ahu) İnstagram adresi ne? Melissa Dilber kimdir, kaç yaşında? ile ilgili etiketler Andropoz Dizisi Melissa Dilber
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.