Android kullanıcılarının kabusu son buluyor! Google Play'deki o soruna düzenleme geliyor

Android kullanıcılarının uygulama yüklerken Google Play Store'da karşılaştığı 'depolama' sorununu yok edecek iki özellik geliyor. Depolama sorununun kalkması ile kullanıcılarının rahat nefes alacağı iki özellik nedir? Gelin birlikte inceleyelim.

Android kullanıcılarının neredeyse sıklıkla karşılaştığı bu durum nihayetinde çözüm buluyor. Görüldüğü üzere son dönemlerde Google, Android kullanıcılarına daha iyi hizmet verebilmek için güncellemeler ve yeni özellikler üzerine çalışmaktadır. Bu sefer Google, Android uygulama mağazası olan Play Store üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Android Kullanıcılarının depolama alanı doldu uyarısıyla uygulama yükleyemediği ve yüklü olan uygulamayı kaldırmak zorunda kaldığı Play Store Depolama sorunu ortadan kalkıyor.

İki yeni özellik belli oldu: Arşivleme ve kaydırılabilir baloncuk

İki özelliklerden biri kullanıcıların kullanılmayan Android uygulamalarını depolama alanından tasarruf etmeleri için 'Arşivleme' özelliği. Bir diğeri ise indirme ilerlemesini kayan bir balonda görmelerini sağlayan özellik. Kullanıcılar bu özellikler sayesinde kullanılamayan uygulamadan tasarruf edecek ve baloncuk sayesinde uygulama mağazasına girme gereği kalmadan indirmelerini takip edebilecek.

Android kullanıcılarının kabusu son buluyor! Google Play'deki o soruna düzenleme geliyor

Telefonunuzda kullanmadığınız ama silmek istemediğiniz uygulamaları arşivde saklayabileceksiniz. Arşivlenen uygulamayı tekrar yüklemek istediğiniz takdirde Play Store'da yer alan ''geri yükle'' seçeneğinden kolay bir şekilde ulaşılabilecek.

Android kullanıcılarının kabusu son buluyor! Google Play'deki o soruna düzenleme geliyor ile ilgili etiketler Google Play Store
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.