Rafael Nadal'a Andrey Rublev tokadı!

Dünya 8 numarası Rus raket Andrey Rublev, Monte Carlo Masters'ta 11 şampiyonluğu bulunan "Toprak Ağası" Rafael Nadal'ı 3 sette eleyerek adını yarı finale yazdırdı. Böylece Djokovic'in ardından Nadal da turnuvaya erken veda etti. İki tenisçi arasında daha önce oynanan 2 maçı da Nadal kazanmıştı.

Monte Carlo Masters'da Novak Djokovic'in ardından Rafael Nadal da yarı finali göremeden turnuvaya veda etti. Dünya 8 numarası Rus raket Andrey Rublev, Monte Carlo'da 11 zaferi bulunan "Toprak Ağası" lakaplı Nadal'ı 6-2, 4-6 ve 6-2'lik 3 setle çeyrek finalde elemeyi başardı.

Son 16 turunda bir başka İspanyol Roberto Bautista-Agut'u 3 sette eleyen 24 yaşındaki Rublev'e maç öncesi bahisçiler tarafından 1'e 8 üzerinden oran veriliyordu. Bu sezon ATP 500 turnuvası olan Rotterdam'da şampiyon olan Rublev, Miami'de de yarı final oynamıştı.

Dan Evans'ın dünya 1 numarası Novak Djokovic'i elemesinin ardından turnuvanın 2. büyük sürprizine imza atan Rublev'in yarı finaldeki rakibi Norveçli raket Ruud Casper oldu.

Dan Evans ise David Goffin karşısında ilk seti kaybetmesine rağmen maçı 2-1 kazanarak yarı finalde Stefanos Tsitsipas'ın rakibi oldu.

Rafael Nadal'a Andrey Rublev tokadı!

Rafael Nadal'a Andrey Rublev tokadı! ile ilgili etiketler Rafael Nadal Monte Carlo Masters Andrey Rublev
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.