Trabzonspor'da Cornelius sevinci... Danimarkalı, Roma maçında girer girmez attı

Trabzonspor'un 5.1 milyon euro bonservisle kadrosuna kattığı ve yeni Sörloth olmasını beklediği Danimarkalı golcü Andreas Cornelius, Bordo-Mavili formayla ilk golünü AS Roma'ya attı. 28 yaşındaki santrfor oyuna girdikten sadece 1 dakika sonra nefis bir gole imza attı.

Trabzonspor'un Danimarkalı santrforu Andreas Cornelius, AS Roma maçında oyuna girer girmez golünü attı. UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off ilk maçında İtalyan devini ağırlayan Bordo-Mavililer, 0-1 geriye düştüğü maçta beraberlik golünü Cornelius'la buldu.

Son 4 sezondur Serie A'da forma giyen ve Roma'yı çok iyi tanıyan Cornelius, 63'te oyuna girdi 64'te golünü attı.

İlk yarısı 0-0 biten maçın 55. dakikasında Jose Mourinho'nun takımı golü buldu. Hızlı çıkan Roma'da Ermeni forvet Mikhitaryan ortaladı, arka direkte bomboş kalan Lorenzo Pellegrini topu ağlara gönderdi ve AS Roma öne geçti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 63'te Gervinho'yu çıkarttı Cornelius'u aldı. Bu yaz Roma'dan transfer edilen Brezilyalı sağ bek Bruno Peres'in şık ortasına iyi yükselen 1.93'lük Andreas Cornelius kafayı vurdu topu ağlara gönderdi: 1-1.

Trabzonspor'da Cornelius sevinci... Danimarkalı, Roma maçında girer girmez attı

Golcü oyuncu maçın ardından şunları söyledi: "Genel olarak çok iyi performans gösteriyoruz. Takım yeni yeni kaynaşıyor. Lige harika başladık. Performansımızdan memnun olmalıyız. Sonuçlar da gelecektir. Bütün Avrupa kupası maçları önemlidir. Şampiyonlar Ligi, Konferans Ligi fark etmez. Rövanşta işimiz zor ama yolumuza devam etmeye çalışacağız."

HENÜZ TAM HAZIR DEĞİL

Abdullah Avcı, AS Roma maçının basın toplantısında "Cornelius oynayacak mı?" sorusuna şu cevabı vermişti: "Bir antrenman daha yapacağız. Kimin oynayacağı konusunda teknik ve taktik analiz verileri var. Cornelius'un verilerini Danimarka Milli Takımı'ndan bile getirttik. Son antrenmandan önce bir şey söylemek doğru olmaz."

Bruno Peres ise iki takımın tur şansını eşit gördüğünü söylemişti: "İki takım için de zor maç olacak. Ya detaylar kazanılacak ya da detaylarda kaybedilecek. İki taraf için de geçerli bu. Ev sahibi avantajını kullanmaya çalışacağız. Tur şansı bence eşit. Detaylar kazanacak."

Trabzonspor'da Cornelius sevinci... Danimarkalı, Roma maçında girer girmez attı ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı AS Roma bruno peres Andreas Cornelius
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.