Andrea Pirlo mağlubiyet sonrası açıklamalarda bulundu: Korku olmadan oynamamız gerekiyor

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, Beşiktaş’a karşı alınan 4-1’lik yenilginin ardından, ''Bu maçların zor olacağını biliyoruz ama kişiliklerle, karakterlerle bulmamız gerekiyor. Korku olmadan oynamamız gerekiyor. Seyircinin tutkusunu biliyoruz ama bu tip rakiplere ceza kesebilecek bir takımız'' ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Fatih Karagümrük deplasmanda Beşiktaş’a 4-1 mağlup oldu. Müsabakanın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, sezona hep ilk yarılarda sıkıntılar yaşayarak başladıklarını ifade ederek, “Böyle kaybetmeye devam edemeyiz. Sezon başladı ve hızlı şekilde devam ediyor. Büyük ihtimal burada yolu değiştirmemiz gerekiyor, çalışmamıza bu şekilde devam edemeyiz. Bu maçların zor olacağını biliyoruz ama kişiliklerle, karakterlerle bulmamız gerekiyor. Korku olmadan oynamamız gerekiyor. Seyircinin tutkusunu biliyoruz ama bu tip rakiplere ceza kesebilecek bir takımız. Ama bireysel hatalarla ve korkuyla oynarsak bizim için çok zor bir yol olur. Artık kaybedecek vaktimiz yok puanlar almak için tam gaz yola devam etmek zorundayız” dedi.

''İSTEDİĞİMİZ SONUÇLAR GELMİYOR AMA MÜCADELEDEN MEMNUNUM''

Beşiktaşlı futbolcu Salih Uçan’ın, kendisini en iyi 11’e yazmasıyla ilgili soruya cevap veren Pirlo, “Salih gibi başka oyuncuların bu şekilde 11’e alması, örnek alması çok mutlu ediyor ama şu an maçı kaybettik, ben de antrenörüm. Savunmaya çalışıyoruz her hafta. Bu tip presleri kırmaya da çalışıyoruz ama bazı sıkıntıları yaşadık. Geçen sene daha farklı sistemle savunma yapıyorlardı, yeni sisteme alışmaları için belirli bir süre geçecek. İstediğimiz savunma kurgusu bu değil. Zor bir lig olduğunu biliyoruz. Her takım her takımı yenebiliyor. Her hafta gelişmek istiyoruz. Önümüzde iyi takımlar var bu ligde. Bireysel hatalar oluyor takım hataları oluyor istediğimiz sonuçlar gelmiyor ama mücadeleden memnunum” şeklinde konuştu.

İHA

Andrea Pirlo mağlubiyet sonrası açıklamalarda bulundu: Korku olmadan oynamamız gerekiyor ile ilgili etiketler Beşiktaş Süper Lig fatih karagümrük 3.Hafta Maçı andrea pirlo Maç sonu konuştu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.