Andre Pirlo'nun son şansı Torino derbisi

İtalyan gazeteleri Andrea Pirlo için yolun sonunun göründüğünü yazdı... Bu sezon Devler Ligi'ne erken veda eden ve Serie A'da da zirvenin 10 puan gerisinde kalan Juventus, milli aradan sonra Torino derbisini kazanamazsa Pirlo kovulacak!

Juventus'un koltuğu sallanan teknik direktörü Andrea Pirlo'yu bu sezon tek maç kurtarabilir. İtalyan medyasına göre, milli aradan sonra oynanacak Torino-Juventus derbisi Pirlo'nun geleceğini berlirleyecek.

Bu sezon şampiyonluk yarışının uzağında kalan ve hafta sonu evinde Serie A'nın son sırasındaki Benevento'ya 0-1 mağlup olan Juve ile lider İnter arasındaki puan farkı bitime 11 maç kala 10'a yükseldi. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de Porto'ya elenen İtalyan devinde sezon başında göreve getirilen Andre Pirlo sezonu tamamlayamayabilir.

Torino merkezli Tuttu Sport gazetesi, Serie A'da son 10 yıldır şampiyonluğu kimseye kaptırmayan Juventus'un 3 Nisan'daki Torino-Juventus maçının sonucuna göre Pirlo'yla yollarını ayıracağını iddia etti. 

Andre Pirlo'nun son şansı Torino derbisi

La Gazzetta "Hoşça kal Scudetto" rüyası başlığı attığı haberinde Pirlo'nun Juventus'unun Scudetto'ya yani İtalya şampiyonluğuna veda ettiği ilan etti. Milano merkezli gazete, 5. sıradaki Napoli'yle Juve'nin arasında 2 puan fark olduğunu hatırlatarak, "Şampiyonlar Ligi vizesi bile tehlikede" yorumunda bulundu.

Andrea Pirlo, Benevetto faciasının ardından şunları söylemişti: "Bu bir baskı meselesi değil, daha iyi bir oyun oynamalıydık, kazanmalıydık. Her yönden kötü bir maç çıkardık. Çok acele ettik, çok fazla hata yaptık. Şampiyonluğa inanmaya devam etmeliyiz. Orada kalmaya çalışabilmek için yolumuzu izlemeye devam etmeliyiz. Amaç değişmez, değişmesi gereken kafadır"

Andre Pirlo'nun son şansı Torino derbisi ile ilgili etiketler Juventus Serie A andrea pirlo
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.