'Andımızı okur musun?' sorusuna öyle bir cevap verdi ki! Sosyal medya ayağa kalktı!

Sosyal medyada canlı yayın açan çocuklar gelen bir soruya verdikleri cevapla gündem oldu. Canlı yayına katılanlardan biri 'Andımızı okur musun?' sorunca çocukların verdikleri cevap sosyal medyada viral videolardan biri halinde geldi.

TikTok'ta yayınlanan videoda canlı yayın açan iki çocuk gelen soruları cevaplıyordu. Canlı yayın konuklarından birisi 'Andımızı okur musun?' diye sorunca çocukların cevapları oldukça ilginçti. Biri 'Andı ne?' diye sorarken diğeri 'Şey mi dostum, yine yangınlar yine ben' diye cevap verdi. Video sosyal medyada binlerce kez izlendi.

'Andımızı okur musun?' sorusuna öyle bir cevap verdi ki! Sosyal medya ayağa kalktı! ile ilgili etiketler Sosyal Medya andımı okur musun şey mi dostum

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.