Ancelotti, Real Madrid kadrosundan memnun: "Mbappe transferi umurumda değil"

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Mabppe'nin transfer edileceğine dair iddialar hakkında konuştu ve kadrosundan memnun olduğunu belirterek "Mbappe transferi ile ilgili bir bilgim yok ve açık söylemek gerekirse umurumda da değil." ifadesini kullandı.

2013-2015 yılları arasında çalıştırdığı ve bir Şampiyolar Ligi zaferi elde ettiği Real Madrid'de, Zinedine Zidane'ın ayrılığı sonrası yeniden teknik direktörlük koltuğuna oturan Carlo Ancelotti, Mabppe dedikodularından sıkılmışa benziyor...

PSG'nin Fransız yıldızı Kylian Mbappe'nin Real Madrid'e transfer olacağına dair iddialar sıkça dile getirilirken, basında da her geçen gün yeni bir haber yer alıyor. 

"MBAPPE TRANSFERİ UMRUMDA DEĞİL"

Söz konusu haberlere ilişkin açıklama yapan İtalyan çalıştırıcı "Mbappe transferi ile ilgili bir bilgim yok ve açık söylemek gerekirse umurumda da değil. Harika bir kadrom var ve elimdeki kadro her şeyi kazanmak için rekabet edebilecek seviyede" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde İspanyol medyasına yansıyan haberlerde Ancelotti'nin Cristiano Ronaldo'nun transfer edilmesini istediği, ancak bu isteğin yönetimin Mbappe tercihi nedeniyle kabul etmediği belirtilmişti. 

22 yaşındaki Fransız yıldızın Eflatun-Beyazlılar'da forma giymek istediği uzun süredir bilinirken, Messi'nin imza töreninde konuşan PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi transfere kapıyı kapatmıştı. Al-Khelaifi, yarışmacı bir takım kurulduğunu ve Mbappe'nin ayrılmak için gerekçesi kalmadığını belirtmişti.

PSG ile sözleşmesinin son yılına giren Mbappe için Real Madrid'in 150 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ancak bu yaz transferin gerçekleşmemesi halinde ise gelecek yıl bonservissiz olarak kadroya katılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

 

Ancelotti, Real Madrid kadrosundan memnun: "Mbappe transferi umurumda değil" ile ilgili etiketler Real Madrid Cristiano Ronaldo Kylian Mbappe carlo ancelotti
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.