Anastasios Bakasetas: O golü atmasaydım belki de buraya gelemeyecektim

Aytemiz Alanyaspor'dan Trabzonspor'a transfer olan Anastasios Bakasetas, geçen sezon Bordo-Mavili kulübe attığı gol için "O golü atmasaydım belki de buraya gelemeyecektim. Büyük aşklar her zaman kavgayla başlar. Trabzonspor'un ne kadar büyük bir kulüp olduğunu, herkesin burayı ne kadar sevdiğini geldiğim ilk günden, ilk andan itibaren anladım" dedi.

Trabzonspor'un yeni transferi Anastasios Bakasetas, Bordo-Mavili kulübün Instagram hesabından taraftarlara seslendi. Transfer sürecin çok hızlı geliştiğini belirten Yunan yıldız, "Buraya kupalar kazanmaya geldim. Çünkü ben de bireysel olarak o kupaları kazanmak isteyen, hep başarılı olmak isteyen bir oyuncuyum" dedi.

Karadeniz ekibine 3.5 yıllık imza atan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, canlı yayında şunları söyledi: "Takımın ilgisini duyduktan sonra her şeyin çok çabuk geliştiğini söylemem gerekir.  Buraya kupalar kazanmaya geldim. Çünkü ben de bireysel olarak o kupaları kazanmak isteyen, hep başarılı olmak isteyen bir oyuncuyum. Aynı hedef doğrultusunda hep beraber mücadele edeceğiz.

Tahmin ediyorum ki birçok taraftarımız geçen seneki golle alakalı bir şeyler  söyleyecektir  bana. Ancak şunu da söylemeliyim, o golü atmasaydım belki de buraya gelemeyecektim. Büyük aşklar her zaman kavgayla başlar. Kariyerimde bu aşamaya çok heyecanlı bir şekilde hazırım. Trabzonspor'un ne kadar büyük bir kulüp olduğunu, herkesin burayı ne kadar sevdiğini geldiğim ilk günden, ilk andan itibaren anladım. Bu sezon ve önümüzdeki sezonlarda da hedeflerimize ulaşabilmemiz için sahada elimden gelenin en iyisini vereceğimden şüpheniz olmasın. Bunun sözünü size verebilirim."

Pazar akşamı Vodafone Park'ta oynanacak Beşiktaş deplasmanı için kapm kadrosuna dahil edilen Bakasetas konuşmasını, "Bize her yer Trabzon. İyi akşamlar" sözleriyle tamamladı. Yunan yıldız, Teknik direktör Abdullah Avcı'nın şans vermesi halinde sahada olabilecek

Anastasios Bakasetas: O golü atmasaydım belki de buraya gelemeyecektim ile ilgili etiketler Trabzonspor Anastasios Bakasetas
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.