Bakasetas imza için geliyor

Teknik direktör Erol Bulut'un ısrarla istediği Alanyaspor'dan eski öğrencisi Anastasios Bakasetas, Sarı-Lacivertli formayı giymeye çok yakın. Yunan yıldızın İstanbul'a davet edildiği ve son pürüzlerin giderilmesinin ardından resmi imzayı atacağı öğrenildi.

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için bir süredir çalışmalarını sürdürdüğü Anastasios Bakasetas transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktör Erol Bulut ısrarla takımda görmek istediği Yunan oyuncunun bu akşam İstanbul'da olacağı, yarınki Hatayspor maçını da Kadıköy'de izleyeceği iddia edildi. 

Aytemiz Alanyaspor'un geçen yaz Yunanistan'ın AEK takımından 700 bin euroya transfer ettiği 27 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusunun Akdeniz kulübüyle Haziran 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Kulüp kaynaklarından edinilen bilgiye göre sözleşmeden çıkış bedeli ise 5 milyon euro... 

DENİZ TÜRÜÇ TAKASTA KULLANILABİLİR

Alanyaspor bu rakamı ödemek istemeyen Sarı-Lacivertliler, futbolcu ve menajeriyle her konuda anlaştı. Alanyaspor Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun izni dahilinde gerçekleşen görüşmelerin ardından, ailesinin de Fenerbahçe'ye transferini çok istediği Yunan yıldız, Çavuşoğlu'ndan transferinde kolaylık sağlamasını istedi.

Jailson'u 4.5 milyon euroya Çin'e satan Ali Koç yönetimi ise buradan gelecek parayı Bakasetas transferinde kullanmayı düşünüyor. Transferin futbolcu artı bir miktar para karşılığında gerçekleşmesi bekleniyor. Sarı-Lacivertli kulübe yakın kaynaklar, Deniz Türüç'ün bu transferde takas olarak kullanılabileceğini öne sürüyor.

Bakasetas imza için geliyor ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Bakasetas
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.