'Oğlunun ölümünden sonra toparlayamadı'

Anavatan Partisi (ANAP) Genel Başkanı İbrahim Çelebi, partisinin eski genel başkanı Mesut Yılmaz'ın vefatı sonrası açıklamalarda bulundu. Çelebi, "Oğlunun ölümünden sonra kendini toparlayamadı. Allah hiçbir babaya böyle böyle bir acı vermesin." ifadesini kullandı.

Eski başbakanlardan ve Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz vefat etti.

Partisinin eski genel başkanı Yılmaz'ın vefatı sonrası konuşan ANAP Genel Başkanı İbrahim Çelebi,  üzüntüsünü dile getirdi.

Çelebi, ''Üzüntü verici bir durum, zaten bekliyorduk yoğun bakımdaydı. Abdurrahim Bey ile ailesiyle sağlığı hakkında bilgi alıyorduk. Anavatan Partisi'nde Özal'dan sonra belli izler bırakan bir devlet adamıydı. Mesut Bey ülkesi için çok büyük fedakarlıklar yaptı. Kendisine zarar verdi ama ülkesine zarar verecek hiçbir icraatın içine girmedi." dedi.

"KENDİ İÇ DÜNYASINA ÇEKİLMİŞTİ"

 Çelebi, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Oğlunun ölümünden sonra kendini toparlayamadı. Allah hiçbir babaya böyle böyle bir acı vermesin. Ondan sonra Mesut Bey biraz daha içine kapandı. Kendi iç dünyasına çekilmişti. Biz bu uzun süren yaşam mücadelesini kazanacağını umuyorduk. Karadeniz inadı vardı ama takdiri ilahı.''

 

'Oğlunun ölümünden sonra toparlayamadı' ile ilgili etiketler Mesut Yılmaz vefat anap İbrahim Çelebi
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.