Anaokulu öğrencilerine tecavüz eden öğretmene 198 yıl hapis

Meksika’da bir anaokulu öğretmeni, 4-6 yaş arasındaki kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ve saldırıda bulunduğu ortaya çıkınca tutuklanmıştı. 6 kız çocuğuna cinsel istismarda ve 3 kız çocuğuna da cinsel saldırıda bulunan öğretmen 198 yıl hapis ve 1 milyon pesonun üzerinde para cezasına çarptırıldı.

Meksika’nın Oaxaca eyaletinde yer alan Santa Maria Tlalixtac kasabasındaki bir anaokulunda görev yapan Jose Emmanuel R.O. adlı öğretmen, 25 Mayıs 2016’da bir kız öğrencisini odasına götürüp cinsel tacizde bulunduğunun tespit edilmesi üzerine tutuklanmıştı.

Küçük çocuğun tacize uğradığı gün yakınları çocuğu almak için okula gelmiş, küçük kızı sınıfta bulamayınca okulda aramaya başlamıştı. Bazı öğrencilerin öğretmenin küçük kızı odasına götürdüğünü söylemesine üzerine küçük kızın yakınları öğretmeni odasında küçük kıza cinsel tacizde bulunurken yakalamıştı. Küçük kızın yakınları ve diğer veliler tarafından linç edilmeye çalışılan öğretmen, olay yerine gelen güvenlik güçleri tarafından tutuklanmıştı.

ÇOCUK İSTİSMARINI FOTOĞRAFLAMIŞ

Emmanuel R.O.’nun odasında ve elektronik eşyalarında yapılan polis incelemesi sonucunda yaşları 4 ve 6 arasında değişen kız çocuklarına ait çıplak fotoğraflara ulaşıldı. Zanlı hakkında yapılan tüm incelemeler sonucunda 2015 ve 2016 yıllarında 6 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu ve 3 kız çocuğuna da cinsel saldırıda bulunduğu şüphesiyle hakim karşısına çıkarıldı.

Oaxaca Eyaleti Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, sanık Emmanuel R. O’nun hakkındaki 2015 ve 2016 yıllarında öğretmenlik statüsünden yararlanarak, 6 kız çocuğuna cinsel istismarda ve 3 kız çocuğuna da cinsel saldırıda bulunduğu iddialarının kanıtlanması üzerine suçlu bulunarak, 198 yıl hapis ve 1 milyon pesonun üzerinde para cezası verildiği duyuruldu.

İHA

Anaokulu öğrencilerine tecavüz eden öğretmene 198 yıl hapis ile ilgili etiketler Meksika anaokulu öğretmeni çocuklara cinsel istismar hapis cezası Jose Emmanuel R.O.
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.