Anaokulları, kreşler, uygulama sınıfları kapatıldı mı? 30 Kasım anaokulları tatil mi?

İstanbul ve Bursa’nın ardından Ankara içinde resmi anaokulu, anasınıfları ile uygulama sınıfları açıklaması geldi. Veliler resmi anaokulları, kreşler, anasınıfları, uygulama sınıfları kapatıldı mı? 30 Kasım anaokulları tatil mi? sorusunun cevabını aradı.

Anaokulları, kreşler, uygulama sınıfları kapatıldı mı? Koronavirüs salgınında artan vaka sayıları sonrasında dün 28 Kasım tarihinde İstanbul ve Bursa'da anasınıfı ve anaokullarının 1 Ocak'a kadar uzaktan eğitime geçmesine karar verilmişti. Ankara içinde bir son dakika açıklaması geldi.

Ankara'da 30 Kasım 2020-4 Ocak 2021 arasında resmi anaokulu, anasınıfları ile uygulama sınıflarında eğitim ve öğretimin uzaktan yapılması kararı alındı.

ANAOKULLARI VE KREŞLER KAPATILDI MI?

Ankara'da 30 Kasım 2020-4 Ocak 2021 arasında resmi anaokulu, anasınıfları ile uygulama sınıflarında eğitim-öğretimin uzaktan yapılmasına karar verildi.

İstanbul'da, 1 Aralık-4 Ocak arasında resmi anaokulları, ana sınıfları ve uygulama sınıflarında eğitim-öğretimin uzaktan yapılmasına karar verildi. İstanbul Valiliği'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada kararın, sosyal izolasyonu sağlamak ve hastalığın yayılma hızını kontrol altında tutmak amacıyla alındığı kaydedildi.

Bursa Valiliğinden de konu ile ilgili açıklama geldi. Valilik yapılan açıklamada, son dönemde Kovid-19 salgınında hızlı bir bir artış, vaka ve hasta sayılarında yükseliş görüldüğü belirtildi.

Anaokulları, kreşler, uygulama sınıfları kapatıldı mı? 30 Kasım anaokulları tatil mi? ile ilgili etiketler Anaokulları kreşler Anaokulları kapalı mı Kreşler kapalı mı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.