Anaokulları açılıyor mu? 15 Şubat Pazartesi 8. ve 12. sınıflarda yüz yüze eğitim var mı?

Köy okullarında eğitim ve öğretimin 15 Şubat tarihine başlayacak olması sonrasında anaokulları ile 8. ve 12. sınıf öğrencileri de son durumu merak etti. Peki, anaokulları ile 8. ve 12. sınıflar ne zaman açılıyor?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Covid salgını nedeni ile kapalı olan okullar için öğrencilere güzel haberler vermeye devam etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından dün düzenlenen Kabine toplantısı sonrasında bir takım açıklamalar yapan Selçuk, bugün de onlara devam etti.

Erdoğan ilk açıklamasında köy okullarında eğitim ve öğretimin 15 Şubat tarihinde başlayacağını söyleyerek böyle bir karar aldıklarını ancak okulların açıldığı köyler ve civarında vaka artışı yaşanması durumunda ise eğitim ve öğretime yeniden ara verilebileceğini belirtti.

Erdoğan’ın bu açıklamalarından sonra kameralar karşısına geçen Ziya Selçuk, kademeli eğitimden söz etti.

Anaokulları açılıyor mu? 15 Şubat Pazartesi 8. ve 12. sınıflarda yüz yüze eğitim var mı?

15 Şubat Pazartesi anaokulları ile 8. ve 12. sınıflar açılıyor mu?

Ziya Selçuk, tüm Covid verilerinin tek tek her gün analiz ettiklerini ifade ederek 15 Şubat tarihinde ikinci döneme başlayacaklarını salgının etiklerinin daha az görüldüğü köy okullarında yüz yüze eğitimi yeniden buluşturacaklarını ifade etti. Köy okullarının tüm kademelerde 15 Şubat tarihinde açılacağını belirten Selçuk, bağımsız anaokullarımız da tam zamanlı olarak açma kararı aldıklarını yineledi.

1 Mart tarihinden itibaren de özel gereksinimli öğrenciler için özel eğitim okulları ve sınıflarda eğitime başlanacak, sınav döneminde olan 8. ve 12. sınıf öğrenciler de eğitimlerine yüz yüze devam edecek. Seyreltilmiş bir şekilde devam edecek okullar haftada sadece 2 gün açık olacak.

Anaokulları açılıyor mu? 15 Şubat Pazartesi 8. ve 12. sınıflarda yüz yüze eğitim var mı? ile ilgili etiketler Anaokulları yüz yüze eğitim 8. ve 12. sınıflar covid
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.