Anaokulları açık mı? Özel kreşler kapalı mı?

Koronavirüs tedbirlerinin açıklanması sonrasında anaokulları ve kreşlerin son durumu merak konusu oldu. İstanbul, Ankara ve Bursa’da valilikler bu konuda bilgilendirmede bulundu. Anaokulları açık mı? Özel kreşler kapalı mı? İşte detaylar…

Anaokulları ve özel kreşler açık mı sorusu gündemde. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge sonrasında anaokulları ile kreşlerin son durumunu merak eden vatandaşlar araştırmalarına hız verdi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında anaokulları ve kreşlerin kapatılıp kapatılmayacağı gibi birçok konuda sorulara yanıt arandı. Peki, anaokulları kapatıldı mı? Özel kreşler açık mı?

ANAOKULLARI AÇIK MI? ÖZEL KREŞLER KAPALI MI?

Özellikle çalışan anne ve babaların merak ettiği konulardan birisi de anaokulları ve özel kreşlerin son durumu oldu. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgede Anasınıfı ve anaokullarının faaliyetlerine ara verilmesine karar verildiği ifade edilirken kreşlere ait bir kısıtlamadan söz edilmediği gözlemlendi.

Buna göre; anaokullarında eğitim ve öğretim uzaktan eğitim ile devam ederken özel kreşlerin ise halen açık olduğunu söylememizde fayda bulunmakta. Özel kreşlerin kapatılmasına ilişkin bir açıklama bulunmadığından bu kurumlar faaliyetlerine devam etmekte.

Anaokulları açık mı? Özel kreşler kapalı mı? ile ilgili etiketler Anaokulları kreşler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.