Analistlerin Gözü Kulağı Bu İki Altcoin'de! Ralliye hazırlanıyor!

Kripto para dünyasının önemli analistleri bu iki altcoin için adeta sinyal verdi. Son dönemde yaşanan panik satışlarına rağmen birkaç altcoin için pozitif hareketlerin devam edeceğinin belirtileri oldukça fazla.

Coin piyasalarının son dönemde yaşadığı hareketlilik birçok analistin de gözünü altcoinlere çevirmiş durumda. Kripto para dünyasının önemli isimleri aşağıda yer verdiğimiz altcoinlere dikkat çekiyor. İşte yakın dönemde parlaması beklenen altcoinler...

Litecoin (LTC)

Yatırımcıların radarına çoktan girmiş durumda olan Litecoin (LTC), eşler arası ödeme ağı olarak biliniyor. Son düzeltmeye rağmen Litecoin'in hala ralli yapma ihtimalini göz ardı edemiyorlar. “Görünüşe göre eski coin’lerde bir devamlılığa şahit olacağız. LTC, [0.0028 BTC]’de kaldığı sürece, yolumuz oldukça açık olacak.”

Tezos (XTZ)

Akıllı sözleşme platformu Tezos (ZTZ), birçok analistin radarında. 2,85 dolar olan seviyesini yakalayabilmek için neredeyse yüzde yüzlük bir artış yaşanması gerekiyor ancak bunu başarabilmesi için destek seviyesi 1,44 dolar olması gerekiyor.

 

Analistlerin Gözü Kulağı Bu İki Altcoin'de! Ralliye hazırlanıyor! ile ilgili etiketler altcoin
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.