AKG’den Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı'na destek

Anadolu Kültürel Girişimcilik, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından başlatılan, 'Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı'nı desteklediğini açıkladı.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı müze ve ören yerlerindeki ticari alanların işletme yetkisine sahip Anadolu Kültürel Girişimcilik (AKG), Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından başlatılan, 'Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı'nı müze kart sahibi vatandaşlarımıza hediyelik eşya ve yiyecek ürünlerinde yapacağı indirimlerle desteklediğini açıkladı.

Türkiye genelinde 120 nin üzerinde ticari alanı işletmekte olan Anadolu Kültürel Girişimcilik (AKG), hediyelik eşya ve yiyecek içecek gruplarında yüzde 25, temel ihtiyaç gibi gıda ürünlerinde ise yüzde 50 indirim yapacak.

AKG İcra Kurulu Başkanı İ. Halil Korkmaz : “Turizm sektörü olarak enflasyonla mücadelede görev alıyoruz.“

Yılsonuna kadar geçerli olacak bu dikkat çekici oranlardaki indirim yaklaşımıyla ilgili açıklama yapan Anadolu Kültürel Girişimcilik İcra Kurulu Başkanı İ. Halil Korkmaz “Anadolu Kültürel Girişimcilik olarak kültürel ve tarihi mirasımızı yaşatmayı ve sadece yurtdışında değil yurtiçinde de yaygın olarak tanıtmayı temel sorumluluklarımız arasında görüyoruz. Bu kapsamda, çalışmalarımızı ülkemizin ekonomik ve toplumsal kalkınmasına katkı sağlayacak şekilde sürdürmeye devam ediyoruz. Ülke ekonomimizin kalkınmasında turizm çok önemli bir kaldıraç etkisi taşıyor. Kaldı ki, müzelerimiz ve ören yerlerimiz kültürümüz ve değerlerimizin en somut yaşandığı noktalar. Biz, Anadolu Kültürel Girişimcilik olarak enflasyonla mücadelede olan inancımızı gösterirken, müze kart sahibi vatandaşlarımıza yüzde 50’ye varan indirim oranlarıyla da bu mücadeleyi sorumlu kurumsal vatandaşlık vazifemiz olarak değerlendiriyoruz.” dedi.

AKG’den Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı'na destek ile ilgili etiketler Anadolu Kültürel Girişimcilik Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı destek
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.