Anadolu Efes'in "Malatyalı" lakaplı forveti Krunoslav Simon, Malatya'yı ziyaret etti

2017'de transfer olduğu Anadolu Efes'te 2 kez THY Euroleague finali oynayan, 3 kez de lig şampiyonlu olan Hırvat forvet Krunoslav Simon, Malatya'ya giderek şehir tabelası önünde poz verdi. "Malatyalı" lakaplı basketbolcuya fahri hemşehrilik verilecek.

Anadolu Efes'in "Malatyalı" lakaplı Hırvat forveti Krunoslav Simon, "memleketi" Malatya'yı ziyaret etti. Malatya girişinde şehir tabelası önünde poz veren 36 yaşındaki basketbolcu, hemşehrileriyle buluştu?

Lacivert-Beyazlı takıma 2017'de katılan ve 44 numaralı formayı giyen Simon'a Anadolu Efes taraftarları "Malatyalı" lakabını takmıştı. Esmerliğiyle de bölge insanını andıran Simon, Efes'in THY Euroleague ve Türkiye ligi şampiyonluklarının ardından Malatyaspor tarafından şehre davet edilmişti.

Bugün Malatya'ya ulaşan Simon, şehir tabelası önünde poz vermeyi ihmal etmedi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da Twitter hesabında Simon'un gelişini böyle duyurdu:

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Anadolu Efes'in 44 numaralı Hırvat oyuncusu Krunoslav Simon’a fahri hemşehrilik beratı verilmesine yönelik gündem maddesini görüşerek kabul etmişti.

MALATYA'DAN ÇOK ETKİLENDİM

Malatya ziyaretinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Simon, "Malatya'dan çok etkilendim. İnsanların bana karşı nazik davranışları, misafirperverlikleri ve sıcakkanlılıklarından dolayı çok mutluyum. Malatya da gayet güzel bir şehir" diye konuştu.

Anadolu Efes'in "Malatyalı" lakaplı forveti Krunoslav Simon, Malatya'yı ziyaret etti

Büyükşehir Belediyesi Kent Müzesi'ni gezen Simon, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve 8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın heykellerini inceledi. Fahri hemşehrilik beratı alacak olan lacivert-beyazlı ekibin deneyimli oyuncusu, 'Malatyalı' olmasıyla ilgili her şeyin bir şakayla başladığını belirterek, "Artık bu şaka değil, artık ciddi bir şey oldu ve benim için artık bir sorumluluk oldu. Tabii ki Malatya'dan çok etkilendim. İnsanların bana karşı nazik davranışları, misafirperverlikleri ve sıcakkanlılıklarından dolayı çok mutluyum. Malatya da gayet güzel bir şehir. Açıkçası benim de artık bu 'Malatyalı' lakabım şakalıktan çıkıp, ciddi bir şey olduğunun farkına vardım ve ilk an buydu. Ve hayatımda da ilk kez önemli pozisyondaki birisiyle görüntülü konuştuğum bir şeydi. Bugün de inşallah Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile yüz yüze tanışma ayrıcalığına sahip olacağım. Aslında ben buraya eşimle birlikte gelecektim ama eşimin İstanbul'da yapması gereken işleri olduğu için kendisi gelemedi. Normalde planımız ailemle, eşimle birlikte gelmekti ama bundan sonra önümüzdeki sezon da Türkiye'de kalırsam eşim ve çocuklarımla geleceğim artık" dedi.

Anadolu Efes'in "Malatyalı" lakaplı forveti Krunoslav Simon, Malatya'yı ziyaret etti - Resim : 2

Anadolu Efes'in "Malatyalı" lakaplı forveti Krunoslav Simon, Malatya'yı ziyaret etti ile ilgili etiketler Malatya Anadolu Efes Krunoslav Simon
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.