Anadolu Efes'e evinde Olimpia Milano şoku! 2. yarıda sahadan sildiler...

Salı akşam Real Madrid'i dize getiren Anadolu Efes, THY Euroleague'deki çift maç haftasında bu kez de AX Armani Exchange Milan karşısında kalp kıran bir yenilgi yaşadı. Lacivert-Beyazlılar ilk 4 sıra için kritik önem taşıyan maçı da kazanıp 32. haftada rahatlamak istiyordu. İtalya'dan ilk maçı Messina'nın takımı 75-71 kazanmıştı.

Anadolu Efes, THY Euroleague'in 32. haftasında İtalya'nın AX Armani Exchange Milan'ı konuk etti. Lacivert-Beyazlılar ilk yarısını 15 sayı önde tamamladığı maçta rakibine mağlup oldu.

Milano ekibi 3. çeyrekteki 10-26'lık skorla maça ortak oldu ve son çeyrekte işi bitirdi.

Hafta içinde Real Madrid'i evinde 93-90 mağlup eden Efes, Rus takımlarının organizasyondan ihracı sonrası 14 galibiyet ve 10 yenilgiyle 5. sırada bulunuyor.

Ettore Messina yönetimindeki AX Armani Exchange Milan'ın 17 galibiyet ve 8 mağlubiyeti bulunuyor.

CHRIS SINGLETON YİNE YOK

Anadolu Efes Koçu Ergin Ataman, Real Madrid zaferinin ardından "Real Madrid ilk yarıda oyun stratejimizi bozdu. Hücumda oyunumuzu yavaşlattılar. İkinci yarıda ise farklı bir maç vardı. Savunmamızı geliştirdik. Daha agresif başladık. Vasilije Micic çok iyi bir maç çıkardı. Shane Larkin ise 25. dakikadan sonra oyuna geri döndü ve skor üretmeye başladı. Moerman ise kritik basketler kaydetti. Son çeyrekte müthiş savunma yaptık. Geçiş hücumlarından sayılar bulduk ve maçı kazandık." ifadelerini kullanmıştı.

Sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Chris Singleton ile ilgili de konuşan Ataman, "Singleton'ın parmağında kapsül yırtılması var. Hazırlamaya çalıştık ama yetişmedi. Topu tutamıyor. AX Armani Exchange Milan maçında da oynaması zor. Haftaya hazır olur diye düşünüyorum." demişti.

Anadolu Efes'e evinde Olimpia Milano şoku! 2. yarıda sahadan sildiler... ile ilgili etiketler canlı izle Anadolu Efes THY Euroleague olimpia milano
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.