Anadolu Efes Koçu Ergin Ataman'dan 35 sayı açıklaması: Seri henüz bitmedi

ING Basketbol Süper Ligi Play-off Yarı Final ilk maçında Galatasaray Nef'e 105-70'lik skorla mağlup olan son iki yılın Avrupa ve lig şampiyonu Anadolu Efes'te Koç Ergin Ataman maçın bitimiyle açıklamalarda bulundu. Ergin Ataman, "Takımımızda yorgunluk da vardı. Galatasaray Nef iyi mücadele etti, onları tebrik ederim. Ama seri henüz bitmedi." dedi.

ING Basketbol Süper Ligi Play-off Yarı Final ilk maçında Galatasaray Nef'e 105-70'lik skorla mağlup olan son iki yılın Avrupa ve lig şampiyonu Anadolu Efes'te Koç Ergin Ataman maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

''TAKIMIMIZDA YORGUNLUK VARDI''

Anadolu Efes'in resmi internet sitesinde yer alan açıklamalara göre Ergin Ataman, "Son dönemde bilindiği gibi çok zorlu ve yoğun bir maç takvimimiz vardı. Takımımızda yorgunluk da vardı. Galatasaray Nef iyi mücadele etti, onları tebrik ederim. Ama seri henüz bitmedi. Bir sonraki maçta kazanmak için sahada olacağız."

İKİNCİ MAÇ 29 MAYIS PAZAR GÜNÜ

Serinin ikinci maçı ise Anadolu Efes'in ev sahipliğinde 29 Mayıs Pazar günü saat 19:00'da gerçekleşecek. 3 galibiyete ulaşan taraf final bileti alırken, Fenerbahçe Beko-Darüşşafaka eşleşmesinin galibiyle şampiyonluk mücadelesi verecek.

Anadolu Efes Koçu Ergin Ataman'dan 35 sayı açıklaması: Seri henüz bitmedi ile ilgili etiketler Ergin Ataman Anadolu Efes Galatasaray sinan erdem spor salonu Yarı Final Serisi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.