Anadolu Efes'ten Khimki'ye 39 sayı fark!

Anadolu Efes, THY Euroleague'in 20. haftasında Khimki Moskova'yı rahat geçti: 99-60... Sezonun en iyi savunma performansını ortaya koyan Lacivert-Beyazlılar, yerli oyuncularından 37 sayılık katkı alırken, milli pivot Sertaç Şanlı maçın en iyisiydi...

THY Euroleague'in 20. haftasında Khimki Moskova'yı ağırlayan Anadolu Efes, Sinan Erdem'de Rus ekibini farklı mağlup etti: 99-60... Lacivert-Beyazlılar bu sonuçla THY Euroleague'de üste üste 3'üncü, son 5 maçtaki 4'üncü, toplamda ise 11'inci galibiyetini elde etti.

4 maçlık mağlubiyet serisini iç sahadaki Barcelona galibiyetiyle sona erdiren Efes, Real Madrid'e içerde kaybettikten sonra üst üste ASVEL, ALBA Berlin ve Khimki galibiyetleriyle seri yakaladı.

Üst üste 10. mağlubiyetle İstanbul'a gelen Khimki karşısında ilk çeyreği 26-19, devreyi de 53-36 önde tamamlayan Ergin Ataman'ın takımı 2. yarıda da vites düşürmedi ve 36 sayılık farkı yakaladı. Rakibini 60 sayıda tutan Anadolu Efes bu sezonki en iyi savunma performansını sergilemiş oldu. Lacivert-Beyazlılar Kızıl Yıldız'ı da deplasmandaki maçta 64 sayıda tutmayı başarmıştı.

Anadolu Efes'ten Khimki'ye 39 sayı fark!

DZANAN MUSA OYNAMADI

Maçın en skorer ismi 19 sayı ve 22 verimlilik puanıyla oynayan Sertaç Şanlı oldu. Milli pivot 1'de 1 üçlük atarken 10'da 8 saha içi isabetiyle en iyi Euroleague maçlarından birini geride bıraktı. Sertaç'a 15 sayı, 25 rankingle Shane Larkin ve 12 sayı, 5 ribaund, 4 asist, 18 rankingle Buğrahan Tuncer eşlik etti. Brooklyn Nets'ten ayrılan ve Efes'e 2.5 yıllık imza atan Boşnak forvet Dzanan Musa bu maçta forma giymedi. Efes, 21 Ocak'ta Zenit St. Petersburg'a konuk olacak.

Takım kimyasını yitiren ve hiçbir maçta savunmaya konstantre olamayan Khimki Moskova'nın 20 maçta sadece 2 galibiyeti bulunuyor. 3.5 milyon euroluk kontrat sahibi Rus yıldız Alexey Shved maçı 13 sayıyla tamamladı.

Anadolu Efes'ten Khimki'ye 39 sayı fark! ile ilgili etiketler Anadolu Efes THY Euroleague khimki moskova Sertaç Şanlı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.