Anadolu Efes seride öne geçmeyi başarıyor!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisi 5. maçında Anadolu Efes, sahasında konuk ettiği Fenerbahçe Beko'yu 86-76 mağlup etti ve seride 3-2 öne geçti.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan ve saat 20.00'de başlayan mücadelenin ilk üç çeyreğinde Fenerbahçe Beko'ya üstünlük kuran Anadolu Efes, sarı lacivertli ekibin son çeyrekteki farkı kapatma çabalarına arka arkaya bulduğu sayılarla engel oldu ve mücadeleden 86-76 galip ayrıldı.

ANADOLU EFES 27 - 20 FENERBAHÇE BEKO (1. Çeyrek sonucu)
ANADOLU EFES 39 - 37 FENERBAHÇE BEKO (2. Çeyrek sonucu)
ANADOLU EFES 66 - 47 FENERBAHÇE BEKO (3. Çeyrek sonucu)
ANADOLU EFES 86- 76 FENERBAHÇE BEKO (Maç sonucu)

Anadolu Efes'i aldığı galibiyetten dolayı tebrik eden Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic, "Bizden daha iyi oynadılar. Bir sonraki maça iyi hazırlanmamız gerekiyor. Sonuna kadar savaşan bir takımım var. Savaşmaya da devam edecekler" dedi.

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisi 5. maçında Anadolu Efes'e 86-76 kaybettikleri mücadele sonrası değerlendirmelerde bulundu. Efes'in maçı hak ettiğini belirten Sırp çalıştırıcı, "Üçüncü çeyrek Efes'in kararlı oynadığı bir çeyrekti. Tebrik ediyorum, bizden daha iyi oynadılar. Bir sonraki maça hazırlanmamız gerekiyor. O maçı evimizde oynayacağız ve biliyoruz ki burada tekrar maç yapacağız. Taraftara da destekleri için teşekkür ediyorum" ifadelerin kullandı.

Obradovic, Efes'in soyunma odasından neden bu kadar güçlü döndüğü yönündeki bir soruya ise, "Belki daha iyi olanakları ve ekibi var. Ahmet'in acısı var. Gigi'nin sorunları var. 2 aydır uzunlarımız sorunlu. Bunlar neden olabilir" cevabını verdi.

"SAHAMIZDAKİ MAÇI DÜŞÜNÜYORUZ"

Tecrübeli çalıştırıcı, Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı hakkında da, "Elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışacağız. Kendi evimizdeki maç önemli olacak. Onu kazanıp, buraya tekrar geleceğiz. Şu an sadece sahamızdaki maçı düşünüyoruz" açıklamasında bulundu.

.

 

Anadolu Efes seride öne geçmeyi başarıyor! ile ilgili etiketler Anadolu Efes Fenerbahçe Beko
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.