Anadolu Efes Bayern Münih 81-73 maç özeti

Evinde oynadığı son maçta ALBA Berlin'i mağlup eden Anadolu Efes, Almanlar'ın bir diğer ekibi Bayern Münih'i ağırlıyor... Play-off'u garantileyen iki takımın Sinan Erdem'deki kapışmasında Vasilije Micic forma giyemeyecek. İki takım arasında Almanya'da oynanan ilk maçta Anadolu Efes, rakibine 83-71 mağlup olmuştu.

Anadolu Efes, THY Euroleague'in 19. hafta erteleme maçında Almanya şampiyonu Bayern Münih'i 81-76 mağlup etti.

Play-off'lara kalmayı garantileyen Anadolu Efes, 26 maçta 16 galibiyet ve 11 yenilgiyle 5. sırada yer alıyor. Play-off mücadelesini geçen hafta garantileyen Bayern Münih ise 13  galibiyet ve 12 yenilgi ile 8. sırada bulunuyor. 

İki takım arasında Almanya'da oynanan ilk maçta Anadolu Efes, rakibine 83-71 mağlup olmuştu.

Anadolu Efes'in Sırp yıldızı Vasilije Micic bu maçta forma giyemedi

Hakemler: Juan Carlos Garcia (İspanya), Gytis Vilius (Litvanya), Joseph Bissang (Fransa)

Anadolu Efes: Larkin 20, Simon 13, Anderson 5, Moerman 17, Dunston 10, Buğrahan Tuncer 2, Pleiss 9, Singleton 3, Bryant 2

Bayern Münih: Sisko 11, George, Lucic 8, Rubit 15, Radosevic 2, Schilling 4, Obst, Dedovic 6, Hilliard 9, Thomas 8, Hunter 7, Jaramaz 6

1. Periyot: 28-21

Devre: 44-39

3. Periyot: 67-62

Avrupa Ligi tarafından 2019 ve 2020 yıllarında "Avrupa'nın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi Gerçekleştiren Takımı" seçilen Anadolu Efes, bu sezonun One Team projesini, ANKA Spor Kulübü ve Anadolu Efes Spor Kulübü Basketbol Okulları iş birliğiyle başlattı.

ONE TEAM PROJESİNİN İLK AYAĞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Toplumsal cinsiyet eşitliği, sporda eşitlik, sağlıklı ve kaliteli yaşam temalarıyla hayata geçirilecek ve 8 hafta sürecek projenin ilk çalışması ise 10-14 yaş aralığındaki 20 katılımcıyla yapıldı.

Basketbolun bir metafor olarak kullanılacağı projede katılımcı çocukların sosyal ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunulacak.

Uzman eğitmenlerin görev yaptığı projede, katılımcıların eğitim hayatlarına da destek olmak adına takım çalışması ve eşitlik, kendine güven, zaman yönetimi, motivasyon, saygı, problem çözme, karar alma ve kişisel sorumluluklar odaklı çalışmalar gerçekleştirilecek.

Projenin gönüllü elçiliğini ise Anadolu Efesli oyuncu Erten Gazi üstlenecek. Erten Gazi, projenin sertifika töreninin yapılacağı çalışmada katılımcılarla birlikte sahaya çıkacak.

Anadolu Efes Bayern Münih 81-73 maç özeti ile ilgili etiketler canlı izle Anadolu Efes Bayern Münih THY Euroleague
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.