Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman'dan iddialı açıklama: Kupayı yine Ülker Arena'da kaldıracağız

ING Basketbol Süper Ligi play-off final serisi ikinci maçında Fenerbahçe Beko, kendi sahasında Anadolu Efes’i 93-78 mağlup ederek seride durumu 2-0’a getirdi. 3 galibiyete ulaşan takımın şampiyon olacağı final serisinin üçüncü maçı, 11 Haziran Cumartesi günü saat 19.00’da Anadolu Efes’in ev sahipliğinde Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak. Anadolu Efes'in hocası Ataman, serinin durumuyla ilgili, Şampiyon biz olacağız ve geçen yıl olduğu gibi kupayı yine Ülker Arena’da kaldıracağız" dedi.

NG Basketbol Süper Ligi play-off final serisi ilk iki maç sonunda Fenerbahçe Beko karşısında 2-0 geriye düşen Anadolu Efes’te başantrenör Ergin Ataman, hem sert hem de iddialı açıklamalarda bulundu.

22 gün içerisinde Final Four dahil olmak üzere 10 tane final niteliğinde maç oynadıklarını kaydeden Ataman, "Yorgun olduğumuz bir gerçek ama şampiyonlar asla pes etmez. Fenerbahçe takımının mücadelesini takdir ediyorum ancak salonda toplu olarak bana karşı yapılan, hakarete varan alaycı sloganları unutmuyorum. Biz son 4 yılda Avrupa ve Türk basketbolunun zirvesine çıktık. Bu sloganları atanlar sindiremese de biz Türkiye’nin gururuyuz" ifadelerini kullandı.

“KUPAYI YİNE ÜLKER ARENA’DA KALDIRACAĞIZ”

Ergin Ataman, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Geçmişte final serisinde 2-0 geriye düşüp de oradan şampiyon olan, hep imkansızlıkları başaran takımız biz. Şampiyon biz olacağız ve geçen yıl olduğu gibi kupayı yine Ülker Arena’da kaldıracağız.”

 

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman'dan iddialı açıklama: Kupayı yine Ülker Arena'da kaldıracağız ile ilgili etiketler Ergin Ataman Fenerbahçe Beko Anadolu Efes Basketbol Süper Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.