Anadolu Efes Barcelona final maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

THY Euroleague Final Four maçlarının tamamlanmasının ardından Anadolu Efes’in finaldeki rakibi belli oldu. Taraftarlar ise Anadolu Efes Barcelona final maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt aradı.

THY Euroleague Final Four maçları tamamlandı. Temsilcimiz Anadolu Efes Final Four’da rakibi CSKA Moskova’yı 89-86 ile geçerken Barcelona’da son saniye basketi ile Olimpia Milano'yu 84-82 mağlup etti.

Anadolu Efes Barcelona Maçı Ne Zaman?

THY Euroleague finalinde temsilcimiz Anadolu Efes, İspanyolların güçlü ekibi Barcelona ile eşleşti. 30 Mayıs 2021 Pazar akşamı 21.30’da başlayacak Anadolu Efes Barcelona maçı Bein Sports ekranlarından canlı yayınlanacak.

Anadolu Efes Barcelona final maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

Türk temsilcileri, THY Avrupa Ligi'nde üst üste 5. kez finale yükseldi. Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda 2016, 2017 ve 2018'de Fenerbahçe adını finale yazdırdı. 2017'de kupanın sahibi olan sarı-lacivertli takım, 2016 ve 2018'de ise ikincilikle yetindi. Anadolu Efes ise tarihinde ilk kez final oynadığı 2019'da ikinci olmuştu.

Tarih: 30 Mayıs 2021 Pazar
Saat: 21.30
Yayın: Bein Sports

Anadolu Efes Barcelona final maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Anadolu Efes Barcelona THY Euroleague final
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.