Anadolu Efes, Asvel'i deplasmanda yendi!

Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague'de çift maç haftasının ilk ayağında Fransa'nın Asvel Lyon-Villeurbanne ekibine konuk oldu.

Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyinde bir numaralı organizasyonunda çift maç haftası başladı.

Turkish Airlines EuroLeague'de normal sezonun 9. haftasında Anadolu Efes, Fransa temsilcisi ASVEL'le deplasmanda karşılaştı. Lyon şehrindeki Astroballe Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmadan Anadolu Efes sahadan 90-84 galip ayrıldı ve bu sezonki 7. galibiyetini aldı. Fransız ekibi ise bu sonuçla 4. mağlubiyetini yaşadı.

Anadolu Efes, Asvel'i deplasmanda yendi!

1. Çeyrek sonucu: ASVEL 22-25 Anadolu Efes

İlk yarı sonucu: ASVEL 45-46 Anadolu Efes

3. Çeyrek sonucu: ASVEL 66-70 Anadolu Efes

LARKIN'DEN KULÜP REKORU

Shane Larkin maç boyunca 14 kez gittiği serbest atış çizgisinde hata yapmadı ve geçtiğimiz sezon play-offlarda Barcelona’yı devirdikleri maçta yine kendisinin 12/14’le kırdığı rekoru yeniden kırdı.

Anadolu Efes, Asvel'i deplasmanda yendi! ile ilgili etiketler Anadolu Efes EuroLeague Turkish Airlines Shane Larkin Asvel
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.