Anadolu Efes erteleme maçında Asvel'i 72-68 mağlup etti

Anadolu Efes, THY Euroleague 5. hafta erteleme maçında Fransa şampiyonu Asvel'i 72-68 mağlup etti. Lacivert-Beyazlılar'da Micic&Larkin ikilisi 72 sayının 38'ini üretti. Ergin Ataman'ın takımı 12. maçında 7. galibiyetini elde etti.

Anadolu Efes, THY Euroleague'in 5. haftasında oynanması gereken ancak koronavirüs vakaları nedeniyle ertelenen Asvel maçını 72-68 kazandı. 

Fransız ekibiyle Sinan Erdem'de karşılaşan Lacivert-Beyazlılar, son 3 dakikasına 6 sayı geride girdiği maçı 4 sayı farkla kazanmayı bildi. Evinde oynadığı son maçta Baskonia'dan 18 sayı fark yiyen Efes, maçın 2. yarısında yaşadığı düşüşü hatırlatsa da toparlanmasını bildi ve galibiyet sayısını 7'ye yükseltti. Ergin Ataman'ın takımı 12 maçta 5 de mağlubiyet yaşadı.

Saçlarını kestiren ve yeni imajıyla dikkat çeken Vasilje Micic, 20 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. Maçın adamı ise 18 sayı ve 25 verimlilik puanıyla oynayan Shane Larkin oldu.

Efes, 2. gün sonra Valencia'ya konuk olacak. Sadece 8 asist yapıp, sadece 2 üçlük bulduğu maçı kazanmayı başaran Efes'te başantrenör Ergin Ataman maçın ardından, "Bugün kendi oyunumuzu oynayamadık. Ama maçın sonunda kazanmanın bir yolunu bulduk. Bu bizim basketbolumuz değil. Zor ve uzun bir maç serisi başalyacak. Bu seriye galibiyetle girmek önemliydi" ifadelerini kullandı.

 

Anadolu Efes erteleme maçında Asvel'i 72-68 mağlup etti ile ilgili etiketler Anadolu Efes Shane Larkin Ergin Ataman THY Euroleague Vasilije Micic Asvel
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.