Anadolu Aslanı sahibi Gün Emre İçer kimdir, nereli? Jokey Mehmet Kaya kimdir?

95. Gazi Koşusu’nun favorilerden 3 yaşlı İngiliz safkan Anadolu Aslanı şimdiden gündem oldu. Yarış severler de 2021 Gazi Koşusu öncesinde Anadolu Aslanı kimdir sorusuna yanıt aramakta. Peki, Jokey Mehmet Kaya kimdir?

95. Gazi Koşusu’nda en büyük favorilerden birisi olan Anadolu Aslanı isimli 3 yaşlı İngiliz safkanı şimdiden herkesin gözdesi haline geldi. At yarışçılığının derbisi olarak gösterilen Gazi Koşusu’na jokey Mehmet Kaya ile katılacak olan Anadolu Aslanı isimli safkanının yarış hayatı da araştırılmakta.

14 Temmuz 2020'de Ankara'da pistlere merhaba diyen G. Emre İçer'in sahibi olduğu safkan, kariyerinin ilk startında galibiyet elde ederek iyi bir başlangıç yaptı. Murat Cavcav'ın yetiştiricisi olduğu, Ömer Alaçam'ın antrene ettiği doru erkek tay, bugüne kadar katıldığı 14 koşunun 13’ünde ilk 3 sırada yer aldı. G1 Erkek Tay Deneme Koşusu ile birlikte G2 T.Y.A.Y. ve Sah.Der. ve G3 Sadun E.G. Atığ Koşularından galibiyetle ayrılan safkan, 26 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek 95. Gazi Koşusu'na katılacak iddialı isimlerin arasında yer alıyor.

Anadolu Aslanı sahibi Gün Emre İçer kimdir, nereli? Jokey Mehmet Kaya kimdir?

GÜN EMRE İÇER KİMDİR?

95. Gazi Koşusu’nda start alacak olan Anadolu Aslan’ının sahibi olan Gün Emre İçer, başarılı bir iş adamı ve Andolu Hotels’in sahibidir. Pevrul Kavlak'ın kızı Yasemin Kavlak ile evlidir.

JOKEY MEHMET KAYA KİMDİR?

Ünlü Kaya kardeşlerin jokeylerinden biri olan Mehmet Kaya, Şanlıurfalıdır. 3 yıldır evli olduğu Faslı eşi Hatice hanımla İzmir’de bir tesadüf sonucu tanışan ve bir süre öncesinde kardeşi Ömer Kaya’yı kaybeden Mehmet Kaya’nın 1,5 yaşında bir de oğlu vardır.

Anadolu Aslanı sahibi Gün Emre İçer kimdir, nereli? Jokey Mehmet Kaya kimdir? ile ilgili etiketler Anadolu Aslanı gün emre biçer mehmet kaya tjk gazi koşusu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.