Anadolu Ajansı'nın yerel muhabiri göz doldurdu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrika temaslarının Nijerya ayağında ilginç bir detay öne çıktı... Nijerya'da, Cumhurbaşkanı'nın temaslarını Anadolu Ajansı'nın yerel muhabiri Adam Abu-bashal takip etti. Abu-bashal akıcı Türkçesi ve konuya hakimiyeti ile göz doldurdu....

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika ülkeleri ziyaretinin üçüncü durağında Nijerya Cumhurbaşkanı Buhari’yle birlikte başkent Abuja'da ortak basın toplantısı düzenledi.

Görüşme sonrası açıklamada bulunan Erdoğan, "İşbirliğimizi derinleştirmek konusunda kararlıyız" diye konuştu. 

Nijerya Devlet Başkanı Buhari de, Türkiye ile 7 anlaşma imzalandığını, bunların enerji, savunma sanayi, madencilik ve hidrokarbon gibi alanlarda olduğunu belirtti.

AFRİKALI AA MUHABİRİ GÖREV BAŞINDA

Diğer yandan, Anadolu Ajansı'nın Nijerya'dan yaptığı yayınlar da oldukça dikkat çekiciydi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Nijerya Cumhurbaşkanı Buhari ile yaptığı görüşmeleri AA yerel muhabiri Adam Abu-bashal takip etti.

Nijeryalı Adam Abu-bashal, temasların detaylarını akıcı Türkçesi ile Türkiye'deki Anadolu Ajansı abonelerine aktardı.

Anadolu Ajansı'nın yerel muhabiri göz doldurdu! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Anadolu Ajansı Nijerya Adam Abu-bashal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.