Anadolu Ajansı fotoğrafı ABD medyasının manşetlerini süsledi

ABD'nin başkenti Washington'da Donald Trump'a destek gösterisi düzenleyen bir grup protestocu, Kongre binasını bastı. Yaşanan olaylarda 4 kişi öldü, onlarca kişi yaralandı. Anadolu Ajansı (AA) foto muhabiri Tayfun Coşkun, o anları saniye saniye kaydetti. Coşkun'un Kongre binasına yapılan baskını fotoğrafladığı an, ABD medyasında da geniş yer buldu.

ABD'nin başkenti Washington'da Donald Trump'a destek gösterisi düzenleyen bir grup protestocu, polis barikatını aşarak Kongre binasına girdi.

Dünya kamuyounda şok etkisi yaratan gelişmelerde şimdiye kadar 4 kişi öldü, onlarca kişi de yaralandı.

Olay yerinden ilk dakikadan itibaren enformasyon akışı sağlayan Anadolu Ajansı, dikkat çeken bir başarıya imza attı.

AMERİKAN MEDYASININ MANŞETLERİNİ SÜSLEYEN FOTOĞRAF

Washington'daki eylemleri yakından takip eden Anadolu Ajansı foto muhabiri Tayfun Coşkun'un, Kongre binasına girmek için toplanan kalabalığı çektiği fotoğraf CNN International'da yer buldu.

İşte son yılların en çarpıcı olaylarından birine damga vuran o fotoğraf;

Anadolu Ajansı fotoğrafı ABD medyasının manşetlerini süsledi

Anadolu Ajansı fotoğrafı ABD medyasının manşetlerini süsledi ile ilgili etiketler Anadolu Ajansı CNN ABD protesto manşet Tayfun Coşkun
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.