Anadolu Ajansı'nda Genel Yayın Yönetmenliği görevine Yusuf Özhan getirildi

Anadolu Ajansı'nda Genel Yayın Yönetmenliğine TRT Uluslararası Haber Yayınları Dijital Kanal Koordinatörü olarak görev yapan Yusuf Özhan getirildi. Anadolu Ajansı Genel Yayın Yönetmenliği görevini Metin Mutanoğlu yürütüyordu.

Anadolu Ajansı Genel Müdürü Şenol Kazancı, görevini geçtiğimiz günlerde TRT World’den Serdar Karagöz’e devretmişti. Bu görev değişiminin ardından İlk değişiklik Genel Yayın Yönetmenliği görevinde yaşandı.

Anadolu Ajansı Genel Yayın Yönetmenliği görevine daha önce TRT Uluslararası Haber Yayınları Dijital Kanal Koordinatörü olarak görev yapan Yusuf Özhan getirildi.

YUSUF ÖZHAN KİMDİR?

Georgetown Üniversitesi'nde İletişim, Kültür ve Teknoloji alanında yüksek lisansını tamamlayan Özhan, Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü'nden mezun oldu.

TRT World Dijital Haber Müdürü ve TürkMedya'da Dijital Genel Yayın Yönetmeni olarak çalıştı. Çoğunlukla yönetici pozisyonunda olmak üzere dış haberler alanında on yılı aşkın tecrübeye sahiptir.

Anadolu Ajansı'nda ayrıca İdari ve Mali işlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevinde değişiklik yaşandı. Bu göreve Türksat A.Ş.'de idari ve mali departmanlarda çeşitli görevler üstlenen Oğuz Enis Peru getirildi.

Anadolu Ajansı'nda Genel Yayın Yönetmenliği görevine Yusuf Özhan getirildi ile ilgili etiketler Anadolu Ajansı Yusuf Özhan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.