Anadolu Adalet Sarayı'ndaki gözaltı sayısı 86'ya yükseldi

Darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan, Anadolu Adalet Sarayı'nda görevli hakim ve savcıların sayısı 86'ya yükseldi. Gözaltına alınan şüphelilerin savcılık sorgularına Örgütlü, Kaçakçılık ve Ekonomik Suçlar soruşturma bürosunda görevli 9 Cumhuriyet Savcısı tarafından ilerleyen saatlerde başlanacağı öğrenildi

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan, Anadolu Adalet Sarayı'nda görevli hakim ve savcıların sayısı 86'ya yükseldi.
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Anadolu Adalet Sarayında görevli 39 savcı ve 71 hakim hakkında gözaltı kararı verildi.
Bu kapsamda 86 hakim ve savcının gözaltına alındığı bildirildi. Gözaltına alınan hakim ve savcılar, Anadolu Adalet Sarayı'ndaki nezarethanelerde tutuluyor.
Bu arada, şüphelilerin savcılık sorgularına Örgütlü, Kaçakçılık ve Ekonomik Suçlar soruşturma bürosunda görevli 9 Cumhuriyet Savcısı tarafından ilerleyen saatlerde başlanacağı belirtildi.
Soruşturma kapsamında dün 66 hakim ve savcı gözaltına alınmıştı.

Anadolu Adalet Sarayı'ndaki gözaltı sayısı 86'ya yükseldi ile ilgili etiketler FETÖ Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Fetullahçı Terör Örgütü HSYK Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.