Amy Winehouse'un ölümü hakkında dikkat çeken açıklamalar! En yakın arkadaşı konuştu!

2011 yılında henüz 27 yaşındayken alkol zehirlenmesinden hayatını kaybeden dünyaca ünlü şarkıcı Amy Winehouse'un yakın arkadaşı Tyler James, Winehouse'un ölümüne dair dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Ünlü sanatçı Amy Winehouse'un, 27 yaşında alkol zehirlenmesi sebebiyle evinde cansız bedeni bulunmuştu. Diğer taraftan, Winehouse'un yıllarca madde bağımlılığıyla mücade ettiği de biliniyordu.

Soul ve caz türlerinde şarkılarıyla bilinen Amy Winehouse'un en yakın arkadaşı Tyler James şarkıcının ölümüne dair ilk defa konuştu:

"AMY BENİM DÜNYAMDI"

"My Amy: The Life We Shared" (Benim Amy'im: Paylaştığımız Hayat) isimli kitabının tanıtımı için verdiği röportajda 39 yaşındaki James, Winehouse çok sevdiğini ve alkol sorununu çözmek için ona çok yardımcı olduğunu söyledi.

Metro'nun haberine göre James şu ifadeleri kullandı, “Amy benim dünyamdı. Bir daha başka kimseyle böyle bir bağ kurmadım ve kurmayacağım. Onu çok seviyordum.”

Onu iyileştirmek için çok uğraştığını belirten James, bunun bir "görev" olduğunu söyledi. James, Winehouse'un ölümünden önce alkolü tamamen bırakmaya ve sağlıklı olmaya çok yaklaştığının anlaşılmasını istediğini ifade etti.

Amy Winehouse'un ölümü hakkında dikkat çeken açıklamalar! En yakın arkadaşı konuştu!

ŞÖHRET SONUNU GETİRDİ

"NORMAL HAYATA ÖZLEM DUYUYORDU"

Winehouse'un arkadaşı dünyanın en iyi şarkıcılarından biri olmanın ona iyi gelmediğini belirtti. James medyanın şarkıcının özel hayatına yönelik çok fazla spekülasyon yaptığını da söyledi. Tyler James ayrıca, “Başkalarının bir kişi üstündeki etkilerinin farkında olduğunu düşünmüyorum. Normal bir hayata özlem duyuyordu. Amy'yi mahveden en büyük şey şöhretti.” dedi.

Winehouse'un ölümünden herhangi birini sorumlu tutmayan James, bağımlılık kadar medyatik biri olmayla ünlü şarkıcının baş edemediğini ifade etti.

 

 

Amy Winehouse'un ölümü hakkında dikkat çeken açıklamalar! En yakın arkadaşı konuştu! ile ilgili etiketler ölüm vefat Tyler James
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.