Zümrüdüanka 25. bölüm full izle! Zümrüdüanka 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Zümrüdüanka 25. bölüm full izle linki merak ediliyor. 30 Aralık Çarşamba akşamı FOX TV ekranlarında yayınlanan Zümrüdüanka 25. bölüm tek parça full halinde FOX PLAY platformunda da izlenebilecek. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

FOX TV ekranlarında 30 Aralık Çarşamba akşamı Zümrüdüanka 25. bölüm izlenecek. Başrollerinde Alp Navruz'un rol aldığı ve izleyenlerine her hafta heyecan dolu dakikalar yaşatan Zümrüdüanka 25. bölüm tek parça fox canlı yayın ve youtube üzerinden de izlenebilecek. Peki, Zümrüdüanka 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ZÜMRÜDÜANKA SON BÖLÜM ÖZETİ!

Doğal yoldan ebeveyn olamayacaklarını öğrenen Zümrüt ve Serhat için tek çare, taşıyıcı annedir. Ancak Azimet’in bunun için Deniz’i önermesi, böyle hassas bir konuda bile Zümrüt’ü saf dışı etmeye çalışması ikisini de çileden çıkarır.

Serhat’ın önceliği Zümrüt’tür ve artık eşi ne isterse o olacaktır. Latif’in cebinden para dolu zarfı alarak kayıplara karışan Meliha; başta babası olmak üzere herkesi büyük bir hüsrana uğratır. Verdiği ani ve çocukça karar, onu geri dönülmez bir yola sokar. Gururu için yaşayan Rüstem ise kızının çaldığı parayı ne pahasına olursa olsun ödeyecektir.

ZÜMRÜDÜANKA 26. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Zümrüdüanka bu akşam yeni bölümüyle FOX TV'de yayınlandı. Dizinin takipçileri, Zümrüdüanka 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediyor.

ZÜMRÜDÜANKA 25. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle