Zümrüdüanka 24. bölüm full izle!

Zümdürüanka 24. bölüm full izleme linki merak ediliyor. 23 Aralık akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan Zümrüdüanka 24. bölüm izle linki tek parça halinde FOX PLAY'DE.

Zümrüdüanka 24. bölüm izlemek için merak edilmekte. Çarşamba akşamları FOX TV ekranlarında yayınlan Zümrüdüanka dizisinin son bölümü 23 Aralık akşamı izleyenlerle buluşacak. Başrollerinde Alp Navruz'un rol aldığı Zümrüdüanka 24. bölüm tek parça dizi bitiminde fox tv'de.

ZÜMRÜDÜANKA 24. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Zümrüt'ün ani rahatsızlığıyla ortaya çıkan sağlık sorunu; genç çifti yeni bir sınavın eşiğine getirir. Bu sınavdan ya güçlenerek ya da ayrılarak çıkacaklardır.Suhandan'ın hamileliği konakta soğuk rüzgârlar estirir. Sağlanan ateşkes ile Özgüçleri hayatlarından çıkardıklarını düşünen Demirkanlar, kendilerini tekrar bir kaosun içinde bulur.

Zor günlerin ardından herkesin bir şansı daha olacak mı? Bu akşam #sonşansım etiketimize yorumlarınızı bekliyoruz! @FOXTurkiye pic.twitter.com/QMw5sAgELv

— Zümrüdüanka (@zumruduankafox) December 23, 2020

Bu habere tek sevinen ise Zümrüt'tür.Adım adım Demirkan olmaya doğru giden Meliha'nın yaptığı bir hata, hem Zümrüt'ü hem de ailesini utanca boğar. Ülfet ve Rüstem arasında yaşanan büyük hesaplaşma, o güne kadar iki tarafın da sakladığı bir sırrı ortaya çıkarır.Girdikleri sınavdan güçlenerek çıkmaya karar veren Zümrüt ve Serhat, önlerindeki tek seçeneği kabul ederek kendilerine yeni bir sayfa açar.

Ancak bu sayfada onlarla birlikte üçüncü bir kişi daha olacaktır.

ZÜMRÜDÜANKA FİNAL Mİ YAPIYOR?

Alp Navruz ve Ceren Yılmaz ikilisinin Serhat ile Zümrüt karakterlerini canlandırdığı aşk ve dram dizisi Zümrüdüanka dizisinin gelecek bölümde final yapması beklenmiyor. Bazı açıklamalara göre dizi ilerleyen bölümlerde final yapacak. Fakat kesin resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Bu bakımdan şuanlık final yapıp yapmayacağı bilinmiyor.

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle