Zümrüdüanka 22. bölüm

Zümrüdüanka 22. bölüm full izle! Zümrüdüanka 22. bölüm izle bağlantısı tek parça dizi bitiminde FOX TV'de. 9 Aralık Çarşamba Zümrüdüanka 22. bölüm tek parça fox play'de yayınlanacak. Peki, Zümrüdüanka yeni bölümde neler yaşanacak?

Zümrüdüanka 22. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Zümrüt ve Alp Navruz'un yer aldığı Zümrüdüanka 22. bölüm tek parça fox tv ve youtube üzerinden yayınlanacak. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümü büyük ilgi çekmişti.

Zümrüdüanka son bölümde; Demirkan ve Özgüçler arasındaki savaş, Behram’ın Latif’i kaçırmasıyla gittikçe kızışır. Ya oğlunun katilini ona teslim edecekler ya da Azimet Demirkan bir torununu daha toprağa verecektir. Serhat kimse zarar görmesin diye çabalarken, Abbas, Behram’a öyle bir teklifle gelir ki, iki ezeli düşman bir süreliğine ateşkes imzalar. Kalbindeki savaşı bitiren diğer bir kişi de Canan’dır. Hem kendine hem oğluna yepyeni bir sayfa açacak, kötü anıları geride bırakacaktır. Ancak bunu yapmadan önce teşekkür etmesi gereken biri vardır. Bu dünyada en büyük açlığının sevgi olduğunu haykıran biri…

ZÜMRÜDÜANKA 22. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Suların durulmasını fırsat bilen Ülfet, elindeki kozu bir kez daha öne sürerek amacına ulaşır. Zümrüt’ün onun yüzünden zor durumda kalması umurunda bile değildir. Zümrüt’ün tekrar eve dönmesi ve Serhat’la arasını düzeltmesi Azimet’in hoşuna gitmez. Onları ayırmanın bir yolunu düşünürken, Zümrüt rahatsızlanıp hastaneye kaldırılır. Artık Zümrüt’ün hayatını etkileyecek o karar, Azimet’in iki dudağı arasındadır. Zümrüdüanka yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de FOX'ta!

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle