Zuckerberg duyurdu! Yeni bir sosyal medya platformu geliyor...

Twitter, Instagram, SnapChat ve daha birçok sosyal medya platformları arasında bir zamanlar en popüler olan mecra olan Facebook'un CEO'su Mark Zuckerberg, yeni bir sosyal medya platformu kurma planı olduğunu duyurdu. Zuckerberg, yeni platformun öne çıkan farkını ise 'Şahsi ve özel' diye açıklıyor.

Facebook’un CEO'su Mark Zuckerberg, geçtiğimiz 10 yıl boyunca her yıl yaptığı gibi yine ocak ayında yıllık hedef planını açıklayan bir açıklama yaptı.

Facebook çalışanları ve teknoloji gazetecileri, CEO'nun yeni yıllık kişisel hedeflerinden bahsedeceği açıklamayı merakla bekliyordu.

O açıklama birkaç saat önce geldi. Ancak Zuckerberg bu kez 1 yıllık değil tam 10 yıllık hedeflerini anlattı.

TRT Haber'in haberine göre, yeni yönetim biçimleri geliştirme, bir sonraki bilgi işlem platformu üzerinde çalışma gibi planların arasında bir hedef özellikle dikkat çekti.

"YENİ BİR ÖZEL SOSYAL MEDYA PLATFORMU OLUŞTURMA"

Geçtiğimiz 2 yılı veri ihlalleri ve güvenlik sorunlarıyla geçiren ve dünyanın dört bir yanında mahkemeye çıkmak zorunda kalan Zuckerberg, milyonlarca da kullanıcı kaybetti.

Gizlilik konusunda zor sınavlar veren CEO, gelecek hedeflerinin merkezine bu kez mahremiyeti koydu.

Yeni platformun detayları hakkında bilgi vermese de konuyla ilgili açıklamasında "Dijital sosyal çevrelerimiz önümüzdeki 5+ yılda çok farklı hissedecek" ifadesini kullandı.

İşte Zuckerberg'in yeni sosyal medya platformu ile ilgili planlarını da anlattığı o açıklaması:

"İnternet bize, herhangi bir yerde, herhangi biriyle bağlantı kurabilmek için süper güç verdi. Bu inanılmaz derecede güçlendirici. İlişkilerimizin ve fırsatlarımızın artık sadece yaşadığımız yerle sınırlı olmadığı anlamına geliyor. Şimdi, içinde milyarlarca insanın bulunduğu bir topluluğun parçasıyız. Getirdiği tüm dinamizm, kültür ve ekonomik fırsatlarla.

Ancak böylesine büyük bir topluluğun parçası olmak kendi zorluklarını yaratıyor ve biz samimiyet arzuluyoruz. Küçük bir kasabada büyüdüğüm için, bir görev ve amaç hissine sahip olmak kolaydı. Ancak milyarlarca insanın içinde benzersiz rolünüzü bulmak daha zor. Önümüzdeki on yıl içinde, en önemli sosyal altyapılardan bazıları, bize bu yakınlık hissini tekrar vermek için topluluğu yeniden inşa etmemize yardımcı olacak.

Bu, en çok heyecanlandığım inovasyon alanlarından biri. Dijital sosyal çevrelerimiz önümüzdeki 5+ yılda çok farklı hissedecek, özel etkileşimleri yeniden vurgulayacak ve hayatımızda ihtiyaç duyduğumuz daha küçük toplulukları oluşturmamıza yardımcı olacak."

Danıştay Başkanı yeniden Zeki Yiğit oldu Dışişleri Bakanlığı'ndan 1915 olayları açıklaması! Haluk Levent, kanserle mücadele eden ablası için saçlarını kazıttı
Sonraki Haber