Ziynet Sali konserinde aşka geldi!

Dün akşam Harbiye'de konser veren Ziynet Sali, binlerce kişinin önünde sevgilisi Erkan Erzurumlu ile dans etti. Sali ile Erzurumlu'nun coşkulu dansı hayranları tarafından keyifle izlendi.

Ziynet Sali, dün akşam aylardır çalıştığı Harbiye konserinde sahneye çıktı. Binlerce hayranıyla buluşan Sali, bir ara sevgilisi Erkan Erzurumlu ile de dans etti.

Konserde birden fazla kostüm değiştiren Sali, mini yeşil elbisesiyle sevgilisiyle dans etti. Binlerce kişinin önünde aşka gelen ikilinin coşkulu dansı ise büyük bir keyifle izlendi. Ünlü şarkıcı, dansını sevgilisinin kollarına yatarak bitirirken Erzurumlu da Sali'ye öpücük kondurdu.

Ziynet Sali, geçtiğimiz günlerde yeni ilişkisiyle ilgili "Çok şanslıyım. Ruh ikizimi buldum. Müzik aşkımı bozacak kimseyle birlikte olmadım. Erkan kalbi çok güzel biri, hayatıma ve müziğime güzellikler kattı. Aşk istiyordum, bekledim, geldi. Keşke dediğim tek şey bebek" demişti.

Saran'dan Fenerbahçelileri heyecanlandıran sözler: Ne sabır ne süre... 19 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı! Akdeniz'de gece vakti deprem!
Sonraki Haber